22. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Majanduskoolis saab õppida infohalduse spetsialistiks

Foto: Tallinna Majanduskool
Just sel sügisel avaneb võimalus tulla õppima Tallinna Majanduskooli infohalduse jätkuõppe õppekavale. Tallinna Majanduskooli sekretäritöö valdkonna juhtivõpetaja Janne Kerdo tutvustab eriala.

Õppima on oodatud need, kes on lõpetanud sekretäritöö eriala või sooritanud sekretäri kutseeksami või töötanud sekretärina 3 aastat. Täiendavalt toimub vestlus.

Õppeaeg on 1 aasta. Õpe on tasuta ja toimub sessioonõppes, mis võimaldab käia ka tööl. Vastuvõtt 23. septembrini!

Miks tulla õppima infohaldust?

Interdistsiplinaarne lähenemine õppetöös tagab edu paljudel erialadel. Tänapäeval on vaja järjest enam teadmisi eri valdkondadest ja oskust leida nende vahel pidepunkt. Antud eriala on sissejuhatus organisatsiooni protsesside arusaamisesse eri valdkondade vahel, andes arusaama infost ja selle juhtimisest, seotusest IT ja erinevate lahendustega ning samuti õiguslikust korraldusest.

Kui Sa soovid paremini mõista organisatsiooni toimimist nii era- kui ka avalikus sektoris, saada teadmised sellest, kuidas on võimalik infotehnoloogilisi vahendeid paremini oma igapäevatöös rakendada (DHS, ERP, sisuhaldused) ja tagada, et info liikumine kõikide organisatsiooni töötajate vahel on tagatud, siis on see eriala just Sinu jaoks. 

Lisaks sellele annab see Sulle esmased teadmised sellest, kuidas panna IT, asjaajamine ja juhtkond omavahel ühte keelt rääkima. See eriala annab sulle esmased ülevaated sellest, kuidas kaardistada organisatsiooni protsessid, leida sealt kitsaskohad ja neid ümber disainida nii, et organisatsioon toimib paremini (efektiivsemini?). Samuti oskad aru saada koosvõimest ning kaardistada süsteemid, mis peaksid oma vahel infot vahetama luues tervikliku pildi ettevõtte toimimises. 

Tule ja õpi aru saama, kuidas tõhusa infohaldusega saab organisatsiooni paremini juhtida ja olla oma juhile heaks nõuandjaks.

Oled oodatud!

Õppekava koostajad: Ingrid Pappel (Interinx OÜ) ja Janne Kerdo (Tallinna Majanduskooli sekretäritöö valdkonna juhtivõpetaja).

Lähemalt loe siit.

Autor: Janne Kerdo, Tallinna Majanduskooli sekretäritöö valdkonna juhtivõpetaja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700