28. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: koosolek ajas ja teemas - on see võimalik?

Äripäeva raadios on saatejuht Siim Vahtrusel külas SpeakSmarti koolitaja ja arutelujuht Marleen Pedjasaar, kes annab nõu, mida ette võtta lõputute koosoleku jadadega, mis tihtilugu tulemusteni ei vii.
Foto: Pexels

"Peamisteks kitsaskohtadeks, millega täna meie poole pöördutakse, on arutelude hoidmine teemas ja ajas," märgib Pedjasaar.

Kas kõik koosolekud, mis meie kalendrisse planeeritakse, on ikka vajalikud või on ka efektiivsemaid alternatiive? Kui inimesed juba kokku kutsuda, siis kellel on oluline koosolekul osaleda? Kuidas arutelu üles ehitada? Mida veel silmas pidada? Kuula saadet ja saa teada.

Saade valmib koostöös SpeakSmartiga.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700