Autor: Sekretär.ee • 29. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: kui ettevõtlikud on Eesti noored?

Saates ''Arvude taga'' tegime ülevaate meie noorte hetkeseisust Eestis - noorte ettevõtlusaktiivsusest, noortest omavalitsusüksustes, rahvastikus, rändetrendides, hariduses, tööturul, vabaajategevustes ja noorsootöös.
Foto: Shutterstock

Külas oli statistikaaameti juhtivanalüütik ja projektijuht Eve Telpt, noorte ettevõtlusartikli autor Märt Leesment ja Euroopa põllumeestele digilahendusi pakkuva veebipõhise programmi eAgronomi looja Robin Saluoks, kes pälvis eelmise aasta noore ettevõtja tiitli. Saadet juhtis Liis Amor.

Saade valmib koostöös statistikaametiga.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700