Autor: Annika Albert • 1. oktoober 2020

VIDEO | Idufirma Scoro värbaja töökultuurist: inimesed ise valivad, kus ja millal töötavad

Üha olulisemaks muutub inimeste jaoks töökeskkond, milles nad iga päev töötama peavad - olgu see siis äge seltskond inimesi või kaasaegne kontor. Ükski esmaspäev pole enam sinine, kui on loodud lahe ettevõttekultuur. Aga kuidas selleni jõuda? Kogemusi ja nõuandeid jagab idufirma Scoro värbaja Stina Pentjärv.
Scoro Tallinna meeskond
Foto: Scoro

Scoro on äritarkvara, mis aitab ettevõtteid efektiivsemalt hallata ning töötajate jaoks igapäevaste ülesannete ajakulu vähendada. Scoros töötab 104 inimest ja  kontorid asuvad Eestis Lätis, Leedus, UK’s ja USA’s. Tööandjana väärtustab Scoro inimesi, kes panustavad igapäevaselt ettevõtte arengusse ja kasvu. Mitmes riigis ja üle 100 inimesega energilise ja kaasava ettevõtte kultuuri loomine on väljakutse, kuid täiesti tehtav.

Scoro töökeskkonda ja kultuuri iseloomustavad head suhted, läbipaistev kommunikatsioon, ühiste tähendusrikaste eesmärkide nimel töötamine ja mõnus huumor.

„Meie Scoros oleme uhked oma mõnusalt hubase, aga samas ägeda kesklinna kontori üle – saab töötada nii üksinda, suures ruumis koos teistega, olla massaažitoolis või köögilaua taga ning niisama terrassil jutustada.“

Kas nii mõnusas keskkonnas töö tegemine mitte ära ei unune? Seda Stina ei usu ning toob välja, et Scoros on nii või teisiti paindlik tööaeg ehk inimesed saavad ise valida, kus ja millal nad tööd teevad. „Me usaldame enda inimesi, et nad valivad kõige õigemad kellaajad ja kohad töötamiseks.“

Mida põnevat idufirmade telgitagustes veel toimub? Sellest räägib 5. novembril toimuval Juhiabide Praktilisel Sügiskonverentsil Scoro executive coordinator Haldi Küla. Tutvu programmiga ja registreeru SIIN.

Kuidas luua aga igast töötajast brändisaadik? „Ma arvan, et võti võiks peituda selles, et inimesed ise peavad oma tootesse uskuma ning neil peab olema kuuluvustunne,“ räägib Stina.

Põneva faktina tuleb intervjuust välja, et Scoros võivad kõik töötajad kontorisse kaasa võtta ka oma lemmiklooma, kuid reegel on, et kontoris viibib üks neljajalgne sõber korraga.

Vaata lähemalt videost, mis on valminud koostöös Karjääristuudioga:

Scoro otsib kontorijuhti, vaata kuulutust SIIT. Kõikide Scoro tööpakkumistega saad tutvuda scoro.com/careers

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700