Autor: Sekretär.ee • 26. jaanuar 2021

SEB Pank on ülekaalukalt Eesti kõige atraktiivsem tööandja

CV-Online Estonia viis alates möödunud aasta novembrist kahe kuu jooksul läbi traditsioonilise TOP tööandja uuringu, millega selgitati välja kõige atraktiivsemad tööandjad Eestis. Kokku osales uuringus sel aastal 3222 erinevatest vanusegruppidest ja tegevusvaldkondadest inimest üle Eesti. Kõige atraktiivsemaks tööandjaks valiti ülekaalukalt SEB Pank.
: SEB pangahoone Tornimäel Tallinnas : EESTI : 15NOV19SEB pangahoone Tornimäel Tallinnas. lt/: Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Uuringu kokkuvõtet kirjeldades nentis CV-Online'i teenindus- ja turundusjuht Maris Viires, et vaadates neid kriteeriumeid, mis on inimestele tööandja valikul tähtsad, siis neid esimesed kolm on püsinud muutumatuna. Samas tõdes, et senisest tähtsamaks on saanud kriteeriumid, mis varasemalt veidi enam tahaplaanile on jäänud.

„Huvitav on see, et kui eelmisel aastal olid tööandja poolt pakutud arenguvõimalused olulisel neljandal kohal, siis nüüd on selle kriteeriumi positsioon langenud ning senisest tähtsamaks on saanud töötajate võrdne ja aus kohtlemine ning töötajate tervise eest hoolitsemine,” kirjeldas ta.

Parimate tööandjate hulgas püsimine on igapäevane eesmärk

SEB personalijuht Margit Pugal tõdes rõõmuga, et nende ettevõttes usutakse, et töötajad on kõige keskmes, mida nad teevad ning parimate tööandjate seas püsimise nimel tehakse tööd iga päev.

„Hoolime oma töötajate ambitsioonidest ja toetame igakülgselt nende arengut. Meile on oluline, et meie töötajate väärtuspakkumine oleks atraktiivne, mitmekülgne ja konkurentsivõimeline. Töö peab igapäevaselt olema inspireeriv, väljakutseid pakkuv, aga samas on oluline pakkuda hoolivat ning turvalist õhkkonda. Meil on siiralt hea meel saadud tunnustuse üle, mis näitab, et meie töö kannab vilja ja see on tööturul ka laiemalt nähtav. Suur tänu kõigile, kes meile tunnustust jagasid ja kes töötavad selle nimel, et SEB tööandjana parim oleks!” rääkis Pugal.

Hea teada!

Atraktiivseima tööandja SEB personalijuht Margit Pugal räägib ettevõtte sisekliima tekitamisest ja hoidmisest lähemal juba 8. aprillil toimuval konverentsil Sekretäride päev 2021!

Motiveeriv palk ja lisahüved, hea sisekliima ja toredad kolleegid

Kõige enam hinnati kõige atraktiivsema tööandja valikul vastajate poolt 19 valikukriteeriumi seast järgmisi kriteeriumeid: paindlik töökorraldus, töötajate võrdne ja aus kohtlemine, tulemuste märkamine ja tunnustamine, töötajate tervise eest hoolitsemine ja arenguvõimaluste pakkumine, motiveeriv palk ja lisahüved ning hea sisekliima ja toredad kolleegid.

Teiste seas jõudsid atraktiivsemate tööandjate hulka veel LHV Pank, Coop, Telia ja ABB.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700