Autor: Elis Vaiksaar • 10. märts 2021

Sekretäride päev 2021 lükkub edasi!

Seoses kriitilise olukorraga meie riigis, peame kurbusega teatama, et algselt 8. aprillil toimuma pidanud konverents Sekretäride päev 2021 lükkub edasi. Uueks kuupäevaks on 26. mai ning üritusel saab osaleda nii Mustpeade majas Tallinnas kui ka veebi vahendusel.

Olenemata keerulisest olukorrast on rõõm tõdeda, et esinejate nimekirjas muudatusi ei ole. 26. mail astuvad teie ette SEB personalijuht Margit Pugal, matkajuht ja ajakirja Edasi kaasautor Romet Vaino, füsioterapeut Priit Ailt, inspiratsioonikoolitaja Anu Tähemaa ning vabakutseline sõltumatu ekspert küberjulgeoleku alal Klaid Mägi.

Meil on sulle veel üks hea uudis! Nimelt on sul võimalik kuni 14. märtsini osta Sekretäride päeva pilet soodushinnaga 179 eurot (+km) täishinna 239 euro (+km) asemel. Kiirusta ning saa osa parimast pakkumisest! Osta pilet SIIT!

Olge terved ning kohtume Sekretäride päeval 26. mail Mustpeade majas!

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700