Autor: Elis Vaiksaar • 12. mai 2021

Bürootöötajate pidupäev Sekretäride päev 2021 toimub juba sel kolmapäeval Mustpeade majas ja veebis!

Kallis lugeja! Aeg on rõõmuhõiseteks, sest meil on lõpuks võimalik üle pika aja taas kokku saada! Kuidas? 26. mail toimub Sekretäride päev 2021 ning seda saab nautida nii veebist kui ka Mustpeade majas.
Foto: Ergo Sander

Selleks, et bürootöötaja silmad säraksid, on ülimalt oluline, et tema elus valitseks nii turvalisus kui ka tasakaal. Just nendele teemadele me sel aastal erilist rõhku panemegi ning seda üsna mitmest erinevast vaatenurgast lähtudes.

Sekretäride päev 2021

26. mail 2021

Tallinna Mustpeade majas ja veeb

Piletid saad SIIT.

Olulised käsitletavad teemad

Küberturvalisus

Alustuseks räägib sõltumatu ekspert Klaid Mägi sellest, kui oluline on iga töötaja roll ettevõtte küberturvalisuse hoidmiseks ning mida saab ta igapäevaselt selle heaks ära teha.

Väljakutsed kodukontorisLoovate juhtide strateegiline nõustaja ja inspiratsioonikoolitaja Anu Tähemaa annab nõu, kuidas oma tööpäevi ka kodukontoris produktiivsena hoida. Samuti selgitab, mis vahe on kellegi inspireerimisel ning motiveerimisel ja kuidas seda kõige mõistlikumalt teha?Läbipõlemisest ja taastumisestMatkajuht ja ajakirja Edasi kaasautor Romet Vaino räägib oma kogemusloo, kuidas vastuolulised karjäärivalikud ja pimestus iseenda suhtes viisid ta vaimse kokkuvarisemiseni. Samuti kirjeldab, millised olid füsioloogilised ja psüühilised häirekellad, mida ta ignoreeris ja kuidas leidis ta ennast kuulates tee läbipõlemisest väljumiseks.

Ettevõtte hea sisekliimaSEB HR juht Margit Pugal kirjeldab, kuidas tekitada ettevõtte sees hea sisekliima. Selgitab, kuidas on võimalik töötada ühise meeskonnana olukorras, mil ühe laua taga istuvad koos kaks täiesti vastandlikku inimest ja kuidas sellises olukorras konflikte vältida. Lisaks jagab näpunäiteid, kuidas igapäevaselt oma töötajaid motiveerida.

Jätkusuutlik tervislik eluviis

Füsioterapeut ja treener Priit Ailt räägib lähemalt jätkusuutlikust toitumisest, treenimisest ja kuidas neid oma ellu tuua. Kuidas tekitada oma ellu uusi harjumusi ning mida peab tegema selleks, et neid jätkusuutlikuna hoida? Millega tuleks alustada, kui soovid tervislikuma eluviisi poole pürgida ning mida võiksid enne alustamist endale selgeks teha?

Praegu on registreerimine eriti soodne ja seda üksnes 16. maini!

Vaata tervet programmi SIIT ja pane end soodsalt kirja.

Eelmiste aastate külastajad on öelnud:

„Mõnus atmosfäär, sujuv korraldus, hea söök, huvitavad esinejad”

„Ladus korraldus, meeldiv õhkkond”

„Imetore päev väga heade esinejate, imemaitsva toidu, toreda seltskonnaga”

„Kõik - tore päev oli! Suurepärased ettekanded, mess, toit, korraldajad”

„Hästi korraldatud, hea sisu, head esinejad, väärt info”

Kohtumiseni juba 26. mail Sekretäride päeval!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700