Autor: Sekretär.ee • 21. mai 2021

Kuupäev ja number ametikirjades

Ametikirjade kirjutamisel peavad paigas olema kõik sinna kuuluvad detailid. Nagu igal tähel, on väga suur tähtsus ka kuupäevadel ning numbritel, sest isegi üks pisidetail võib muuta kogu kirja sisu ja kehtivust.
Foto: Pexels

Kuhu ning kuidas tuleks kuupäev ja number lehele paigutada?

Kuupäev ja number kirjuta lehe mõttelisest telgjoonest paremale, adressaadi viimase reaga samale reale. Vastuskirja puhul lisa algatuskirja kuupäev ja number (kui on) vastuskirja kuupäevast üks rida ülespoole.

Veebiseminar: Kuidas kirjutada selget ja korrektset (e-)ametikirja?

15. juuni

Osta pilet SIIT!

Näide: 08.08.2021 nr 31 (algatuskirja kuupäev ja tähis)

21.08.2021 nr 18-3 (vastuskirja kuupäev ja tähis)

Kui kirjutad kuu nimetuse sõnana, jäta numbrite 1.-9. eest null ära.

Näide: 8. august 2021 nr 1, 21.08.2021 nr 1.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700