Autor: Elis Vaiksaar • 27. mai 2021

SUUR GALERII: Sekretäride päev 2021 Mustpeade majas

Eile toimus kaunis Mustpeade majas meeleolukas Äripäeva ja sekretär.ee konverents Sekretäride päev 2021.
Moderaator Leho Luukas
Foto: Raul Mee

Selle aasta konverentsi keskmes oli turvalisus ja tasakaal bürootöötaja igapäevas ning seda mitmes erinevas võtmes.

Põnevate ja meeldejäävate ettekannetega astusid üles:

- Sõltumatu ekspert ja küberjulgeoleku keskuste ülesehitaja Klaid Mägi, kui suurt rolli mängib tegelikult sekretär ettevõtte turvalisuse tagamisel ning millised nähtamatud küberohud meid varitsevad ning kuidas end nende eest kaitsta.

- Loovate juhtide strateegiline nõustaja ja inspiratsioonikoolitaja Anu Tähemaa tegi meeleoluka ettekande, mille käigus rääkis kodukontori võludest ja võimalustest. Ettekandele lisasid särtsu erinevad instrumendid ning ühine musitseerimine.

- Matkajuht ja ajakirja Edasi kaasautor Romet Vaino rääkis loo oma läbipõlemisest ning teekonnast praeguse ametini. Samuti mõtestas lahti, mida täpselt loodus inimesega ikkagi teeb.

- SEB Panga personalijuht Margit Pugal tõi näiteid erinevatest juhtimiskultuuridest ning selgitas, millistele põhimõtetele tugineb ettevõte, mille keskmeks on inimene.

- Füsioterapeut Priit Ailt rääkis tervislikust toitumisest, treenimisest, une olulisusest ning harjumuste tekitamisest ja miks nende tekitamine üldse nii vajalik on. Samuti tõi näiteid, miks inimesed sellel teel tihti ebaõnnestuvad. Priit lõpetas konverentsi meeleoluka treeninguga, mille keskmes olid erinevad harjutused, mida saavad bürootöötajad edaspidi oma elus kasutada.

Päeva juhtis moderaator Leho Luukas.

Suur tänu kõigile osalejatele, esinejatele ja toetajatele meeleoluka päeva eest!

Vaata suurt galeriid siit:

26MAY2021 Konverents Sekretäride päev 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700