Autor: Sekretär.ee • 20. jaanuar 2022

Rahvas on rääkinud. Kes pälvisid sel korral Top Tööandja tiitlid?

1.12.2021-31.12.2021 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt üle 8000 vastaja ning mille käigus on kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2022 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale, valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.
Foto: Unsplash

CV.ee turundusjuht Karla Oder selgitas, et Top Tööandja konkurss näitab inimestele, milised on ettevõtted, kelle juurde soovitakse kõige enam tööle minna ning millised tööandjad on rahva seas sel raskel ajal usalduse võitnud. Ta usub, et selle aasta Top Tööandja uuring näitab ka seda, kes on suutnud muutunud tingimustes oma töötajate eest hästi hoolt kanda ning seda ka väljapoole näidata.

TOP tööandja (top-of-mind)
LHV PANK AS
Finantsvaldkonna võitjaLHV PANK AS
Kaubanduse valdkonna võitjaCOOP EESTI
IT ja telekommunikatsiooni valdkonna võitjaTELIA EESTI
Tootmise valdkonna võitjaABB AS
Teeninduse valdkonna võitjaBOLT TECHNOLOGIES OÜ
Transpordi ja logistika valdkonna võitjaLUX EXPRESS ESTONIA AS

Parimate tööandjate täispika pingereaga on võimalik tutvuda siin.

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

Uuringus osalejad said märkida, mis on nende jaoks tööandja valikul kõige olulisemad kriteeriumid.

Kriteeriumid, mis on tööandja juures töötaja jaoks kõige olulisemad.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700