Autor: Elis Vaiksaar • 7. veebruar 2022

Konverentsil Sekretäride päev 2022 on võimalik osaleda ka veebis!

Tulles vastu osalejate soovile, otsustasime, et 6. aprillil Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses toimuvat konverentsi saab lisaks saalis jälgimisele vaadata ka veebi vahendusel.
Sekretäride päev tuleb taas!

Otsuse tegemisel olid peamisteks mõjutajateks oli praegune olukord riigis ning tööpäeval toimuv konverents. Kuna meie peamiseks sooviks on pakkuda bürootöötajatele suurepärast elamust just neile sobivas kohas, siis lähtume konverentsi korraldamisel kõikvõimalikest valikutest, mis aitavad meil üritust läbi viia kõigi jaoks võimalikult turvaliselt.

Mis sind konverentsil ees ootab?

Selle aasta konverentsi keskmes on erinevad sisemised ja välimised mõjutajad inimese ja ettevõtte toimimises. Just selle tõttu on saanud konverentsi nimeks „Ettevõtte ja töötaja sisemine ning välimine elu“. Toome osalejate ette erinevad uuenduslikud teemad, millest mõned pole seni kordagi Sekretäride päeva raames lavale jõudnud.

Muusik, koolitaja ja kahe lapse ema Sandra Vabarna

Sandra räägib konverentsil oma teekonnast parema elu poole. Annab nõuandeid, kuidas end paremini juhtida, et saaksid oma elu 100% nautida. Samuti tutvustab ta osalejatele üha enam populaarsemaks muutuvat elustiili ning räägib, mis see Kella 5 klubi siis tegelikult on.

Sandra Vabarna
Foto: Renee Altrov

Motichecki juht Martin Rajasalu

Martin Rajasalu juhib innovaatilist töötajakogemuse uuringute tarkvaraettevõtet Moticheck, mis keskendub sellele, et saaksime viia läbi nii tööandjale kui ka töötajale mugavamalt oma personaliuuringuid. Ta selgitab lahti, miks me üldse personaliuuringuid teeme, mida võidab sellest töötaja ning mida tööandja. Lisaks annab nõu, kuidas mõista, mis erinevates meeskondades parasjagu hästi ja mis vähem hästi on, kus koostöö sujub ja kus mitte, kus juht teab, mis tema tiimides toimub ja kus mitte.

Moticheck juht Martin Rajasalu
Foto: Andres Laanem

Agentuuri HYPE kaasasutaja ja strateeg Neeme Kari

Neeme viib meid üritustemaailma ja võtab meie ees pulkadeks lahti, kuidas kommunikeerida organisatsiooni väärtusi läbi sündmuste. Lisaks jagab ta oma rahvusvahelisi kogemusi, kuidas sündmuste roll, sisu ja formaadid on ajas muutunud ning millised on lahendused, et meeskonnatunnet säilitada ka muutuvas maailmas, mil vajadus näost-näkku kohtuda on veelgi enam üles kerkinud.

Neeme Kari
Foto: Erakogu

Grant Thorntoni andmekaitse ja infoturbe nõustaja Indrek Keis

Indrek Keis annab põhjaliku ülevaate sellest, millega peab tööandja arvestama töötaja isikuandmete kogumisel. Vaatame üheskoos läbi ka organisatsioonide erinevate profiilide andmetöötlusega kaasnevaid riske, võimalusi ja praktilisi näiteid.

Indrek Keis
Foto: Erakogu

Vabariigi Presidendi Kantselei protokolliosakonna juhataja Riina Aasma

Riina Aasma räägib Sekretäride päeva ettekandes riigijuhte ümbritsevatest protokollireeglitest. Vähem teooriast ja sellevõrra rohkem igapäevasest ja tänapäevasest praktikast. Lisaks toob ta näiteid nii meie endi presidentide etiketireeglitest kui ka sellest, milliseid reegleid peavad järgima teiste riikide presidendid. Miks seda kõike vaja on, sellest proovimegi pildimaterjali abil aru saada.

Riina Aasma
Foto: Erakogu

Just praegu on sul hea võimalus end soodushinnaga kirja panna. Loe lähemalt siit.

Kohtumiseni konverentsil!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700