Autor: Sekretär.ee • 9. märts 2022

Sekretäride päeva viimane esineja on Dali Karat

Tänavune Sekretäride päeva konverents toimub juba 6. aprillil ning sel korral on konverentsi fookus teemadel, mis aitavad iseend hoida ja kehtestada ning õpetavad kuidas säilitada mõnusat töökeskkonda ja head meeskonnatunnet. Rõõmuga saame tutvustada ka päeva viimast esinejat!
Õnnekoolitaja, motivatsioonikõneleja ja spirituaalne mentor <strong >Dali Karat. </strong>
Foto: www.dalikarat.com

Sekretäride päeva esinejate nimekiri on sel aastal muljetavaldav - Signe Kiisk, Sandra Vabarna, Martin Rajasalu, Neeme Kari, Indrek Keis, Riina Aasma ning nende hulka on lisandunud õnnekoolitaja, motivatsioonikõneleja ja spirituaalne mentor Dali Karat.

Dali teeb konverentsipäeva viimase esinejana lühiversiooni oma koolitusest "rahu ja maandus", mis õpetab:

- hirmuga toimetuleku meetodeid;

- negatiivsete emotsioonide vabastamise tehnikaid;

- teadlikku tähelepanu juhtimist;

- tõhusaid õnnepraktikaid;

- oskust oma mõtteid juhtida.

Tutvu konverentsi programmiga ja pane end kirja SIIN!

Miks osaleda?

•esinejate hulgas on mitmed tuntud motivatsiooni ja enesearengu koolitajad;

•praktilisematest teemadest räägivad suurte kogemustega valdkonna spetsialistid;

•ettekanded on koostatud nii, et saaksid võimalikult palju praktilist infot ja juhiseid;

Päev on suunatud arengule nii isiku, kui ettevõtte vaates. Usume, et paremaks saab muuta vaid seestpoolt väljapoole ning esmajärjekorras tuleb hoida iseend. Selle tarbeks saad konverentsilt kaasa korraliku tööriistakohvri teadmiste näol.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700