Autor: Sekretär.ee • 28. märts 2022

Õnnekoolitaja Dali Karat jagab lihtsat harjutust õnnetunde loomiseks

Kuidas olla iga päeva natukene õnnelikum ja teha asju, mis Sulle meeldivad? Õnnekoolitaja Dali Karat jagab lihtsalt nippi, mis igale ühele jõukohane ning kergesti teostatav.
Õnnekoolitaja Dali Karat jagab lihtsalt nippi, kuidas end iga päeva paremini tunda.

Dalí Getter Karat soovitab kirja panna umbes 30 asja, mis tekitavad sinus hea tunde. 10 on liiga vähe, ent 30 täpselt paras, et mõelda ja endasse kaevuda, et aru saada, mis on need väiksed asjad, mis teevad su tuju heaks, olemise mõnusaks ja õnnelikuks.

Võta märkmik ja kirjuta üles, mis pähe tuleb. Need asjad võivad olla näiteks kassi silitamine, koeraga mängimine, koristamine, diivanil pikutamine, raamatu lugemine, ajakirja sirvimine, jalutamine, muusika kuulamine, vaikus, mediteerimine, joonistamine, kirjutamine, luuletamine, kallistamine. Mis on need 30 asja, mis teevad sind õnnelikuks? Pane need kirja.

Nimekiri vaid sulle meeldivatest asjadest

Näiteks võib nimekirja kasutada nii, et teed iga päev ühe asja nimekirjast, mis tekitab sinus hea tunne ning loob su ellu kergust, rõõmu ja tunne. See muudab ka su elu palju kvaliteetsemaks ja paremaks.

Kui sa teed sellise nimekirja, siis juba selle tegemine annab sulle hästi palju selgust, sest sa saad aru, mis on need tegevused, mis sind reaalselt õnnelikuks teevad, mis muudavad sind rõõmsaks. Kogu nimekiri on sinu enda kokku pandud ja koosneb vaid sulle meeldivatest asjadest.

Kui soovid osa saada Dali lühikoolitusest "Kuidas tulla toime raskete olukordade ja emotsioonidega?" pane end kirja juba TÄNA Sekretäride päeva konverentsile. Soodushinnaga registreermine lõppeb juba 31.03!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700