Autor: Personaliuudised.ee • 6. aprill 2022

Värbamisidu annab oma tööriista tasuta ukrainlasi palkavate ettevõtete kasutusse

Eesti värbamisidu VideoCV soovib anda oma panuse Ukraina pagulaste hakkama saamisesse ja sobiva töö leidmisesse Eestis ja julgustab ettevõtteid oma värbamisprotsesse videote abil hõlbustama ning kasutama VideoCV tööriista ka ukrainlaste palkamises. Pagulasi aitavatele ettevõtetele on teenus kolm kuud tasuta.

“Meie kogemus nii idusektoris kui teistes valdkondades näitab, et oskustepõhisest värbamisest olulisemaks on kujunemas soov leida töötajaid, kelle meelelaad ja suhtumine sobiks ettevõtte kultuuri ning tulevaste kolleegidega,” selgitab VideoCV asutaja ja tegevjuht Kristian Kalle.

Kalle on veendunud, et üha suuremat klientide ja investorite huvi nautiv värbamistööriist annab tööandjale võimaluse leida oma tiimi tõeliselt motiveeritud töötajaid. “Usume, et saame aidata nii Ukrainast saabunud pagulasi, kelle soov on siin ise hakkama saada ja võimalikult ruttu tööellu naasta, kui ka neid palgata soovivaid Eesti ettevõtteid. Tööandjate jaoks muudame kogu värbamisprotsessi mugavamaks ja meeldivamaks, säästes kuni 70% värbamisele kuluvat aega,” tõdeb Kalle.

VideoCV pakub võimalust Ukrainast Eestisse tulevatele tööotsijatele paremini tööandjale silma jääda läbi myvideo cv platvormi, kus kandidaadid saavad täita lühikese ankeedi ning jätta endast videod vastates ennast rohkem avavatele küsimusele.

Pärast ankeedi täitmist ning videode salvestamist saavad nad lingi, mida on võimalik soovitud tööandjatega jagada. Lisaks on tööandjatel võimalus ligi pääseda talendipangale, kus nad saavad kandidaatide videosid ning profiile ise näha.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700