Autor: Sekretär.ee • 7. aprill 2022

GALERII: Sekretäride päev 2022

6. aprillil toimus Tallinnas Olümpia hotelli konverentsikeskuses taaskord sekretäride päeva tähistamine ning sekretäride ameti tunnustamine. Vaata galeriist, kes käisid kohal ning missuguseid üllatusi päev tõi.
Foto: Raul Mee

Sekretäride päeval astusid ülesse Signe Kiisk, Sandra Vabarna, Neeme Kari, Martin Rajasalu, Indrek Keis, Riina Aasma ning Dali Karat. Päeva juhtis ning meeleolu hoidis üleval moderaator Gert Uuetoa. Lisaks loositi osalejate vahel rohkelt põnevaid auhindu toetajatelt - Lottemaa, WOW Elamuskeskus, Vihula Mõis, Wagenküll Lossispa, Haage ja Barbora. Palju õnne veelkord võitjatele ning täname toetajaid nende panuse eest!

Foto: Raul Mee
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700