Autor: Sekretär.ee • 20. juuli 2022

Praktiline bürootöö konverents tuleb taas!

Sel aastal on bürootöö konverents suunatud väikestele praktilistele sammudele, mille abil parendada seda, mis on päriselt oluline. Muutlikud ja ärevad ajad toovad fookusesse teemad, mis keskenduvad kokkuhoiule, jätkusuutlikkusele ja meeskonna vaimse tervise toetamisele. Kuigi konverents keskendub peamiselt organisatsiooni vaatenurgale, siis saadud teadmisi saab edukalt rakendada ka oma koduses keskkonnas.

Konverentsi sihtgrupp on sekretärid, assistendid, juhiabid, büroojuhid, meeskonna- ja vahetuse vanemad ning kõik teised, kes panustavad kontori- ja meeskonna heaolusse.

📸 Vaata ka eelmise aasta GALERIID!

Konverentsil astuvad ülesse sündmuste korraldaja Egerta Mändmets-Reinsberg, advokaat Marko Saag, rohemüksaja Liisa Aavik, personalijuht Sigrid Veskioja, käsitööõpetaja ja ettevõtja Anna Lutter, psühholoog Andero Teras ning virtuaalse assistendi teenuse juht Anna-Liisa Lukas.

☞ praktiline kogemuslugu meeskonnavaimu hoidmidest ja kasvatamisest

☞ meeldejääva ürituse korraldamise ABC

☞ maksuvabad kulutused klientidele ja töötajatele

☞ rohelise mõtteviisi juurutamine kontoris

☞ virtuaalne assistent

☞ kogemuslugu taaskasutusele tugineva äri loomisest

☞ vaimse tervise hoidmine ja toetamine

Konverents toimub juba 16. novembril 2022, Tallink hotelli konverentsiruumides. Vaata lähemalt ja registreeri SIIN!

❗ Osta kohe, kuna soodushind 159.- +km kehtib vaid juuli lõpuni.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700