Autor: Personaliuudised.ee • 12. oktoober 2022

Kes on atraktiivseimad tööandjad?

Kes on 2022. aastal Eesti atraktiivseimad tööandjad? Kas Sinu organisatsiooni tööandja brändingu tegevused on vilja kandnud ning kuidas tunnetatavad ettevõtte mainet tööandjana Eesti kogenud töötajad ja tööjõujärelkasv, saab teada Instari korraldatud atraktiivsete tööandjate uuringust.
Autor: Andres Raudjalg

Instar korraldab alates 2010. aastast Eesti kogenud töötajate ja õpilaste hulgas atraktiivsete tööandjate ja töö-ootuste uuringut. Selle aja jooksul on uuringu tulemused muutunud asendamatuks tulemusmõõdikus paljudele Eesti tööandjatele.

Selleks, et olla tööandja brändingus ja töötajate leidmises edukas, peab tegevusi planeerima ja tulemusi mõõtma. Kõhutundel kaugele ei jõua. Uuring annab teile sisendi, mille alusel kaardistada nii hetkeolukord, hinnata juba tehtud tegevuste tulemuslikkust ning planeerida tulevikku. Te saate ülevaate teie kui tööandja atraktiivsusest, hinnangu teie senistele tegevustele, sisendi väärtuspakkumisse ja värbamiskommunikatsiooni.

Personaliuudised avaldavad eksklusiivselt 2022. aasta Eesti suurima ja pikaajalisema tööootuste uuringu tööandjate atraktiivsuse edetabelid, mis põhinevad ligi 7000 Eesti inimese hinnangul. Uuringus osalesid nii kogenud töötajad kui tudengid kutse-, bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe erialadelt 45-st Eesti kõrg- ja kutsekoolist.

Uuringu tulemustest selgub:

• kui tuntud ja atraktiivne olete tööandjana Teid huvitava sihtrühma hulgas?

• kui atraktiivne on teie sektor tööturul ning teie võrreldes konkurentidega?

• kas eristute konkurentidest?

• mida teid huvitav sihtrühm töökoha valikul väärtustab?

• millised kommunikatsioonikanalid on teie sihtrühmani jõudmiseks kõige efektiivsemad?

• vastajate soovitused teile tööandja maine parendamiseks jne.

2022. aastal on Eesti kogenud töötajate hinnangul atraktiivsemaks tööandjaks LHV pank. Tudengite hinnangul on atraktiivsemaks tööandjaks Bolt ning kutsekoolide õpilaste hulgas Politsei- ja piirivalveamet.

Täispikka edetabelit loe teemaveebist personaliuudised.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700