Autor: Sekretär.ee • 14. veebruar 2023

Sekretäride päev tuleb taas!

Taaskord korraldab Sekretär.ee koos Äripäevaga kevade hakul sekretäride päeva konverentsi, mis on rahvusvahelise sekretäride päevaga seotud tunnustamise ja inspiratsioonipäev. Sel päeval ei pea sekretärid kellegi ega millegi eest hoolt kandma, vaid saavad nautida sisukat aega ning mõnusat meelelahutust kolleegide ja põnevate esinejate seltsis.
Konverents toimub sel aastal 12. aprillil Tallink Spa ja Conference hotelli konverentsikeskuses.

Hea sekretäri oskused ulatuvad seinast seina, samamoodi on ootustega sekretärile. Jäädes korrektseks, pead tervitama külalisi kui pereliikmeid. Pead olema empaatiline ja kuulama ära, samas enda eest seisma. Pead märkama ja abistama ning vajadusel keelama ja korrale kutsuma - oled justkui toetav abiline ja õpetav vanem samas isikus.

👉 Tule sekretäride päeva konverentsile ning anname sulle tööriistad, mille abil kõiki seatud rolle paremini täita. Päeva jooksul:

- õpid tundma piire ja neid kehtestama nii tööl, kuid koduses keskkonnas;

- kuuled uutest põnevatest rollidest ettevõtetes, mis aitavad tööheaolu tõsta;

- omandad 3 praktilist oskust, mis lihtsustavad igapäevatööd;

- kuuled kogemuslugusid oma füüsilise ja vaimse tervise hoidmise vajalikkusest.

Lavale astuvad sel aastal treener Kerttu Tänav, enesearengu teejuht Tiit Trofimov, koolitajad Kristjan Sakk ja Gertha Teidla-Kunitsõn, Eurora inimeste ja kultuuri suuna direktor Estel Pukk, Lidl Eesti usaldusisik Karin Sahar-Lambinen ning Eesti tuntuim tööõiguse spetsialist ja lektor Heli Raidve.

👋 Soodsama hinnaga piletid saadaval vaid kuni veebruari lõpuni!

Konverents toimub 12. aprillil Tallink Spa ja Conference hotelli konverentsikeskuses.

Traditsiooniliselt on sekretäride päeva konverents seotud rahvusvahelise sekretäride päevaga, mistõttu on kohapeale oodata ka põnevaid üllatusi toetajatelt!

Loe lähemalt SIIT!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700