Autor: Personaliuudised.ee • 8. märts 2023

Uuring: ligi pool naistest tunneb, et ülemus ei hinda neid piisavalt

40 protsenti naistest tunneb, et tööandja ei mõista ega hinda nende tegelikke oskusi, võimekust ja potentsiaali. Veel vähem on neid, kes tunnevad, et boss julgustaks neid juurde õppima ja end arendama, selgus Manpoweri rahvusvahelisest uuringust.
Pixabay

Uuring keskendus ootustele, hoiakutele ja hirmudele pandeemiajärgsel tööturul. Iga kolmas naine tunneb majanduslikku ebakindlust, veerand naistest muretseb töökoha püsimise pärast ja 20 protsenti naistest nentis, et vajab tööl tugevamat turvatunnet.

Vaid 30 protsenti naistest märkis, et tööandja on neile ise pakkunud koolitus- või arenemisvõimalust, samale küsimusele vastas jaatavalt 40 protsenti meestest. Karjäärivõimalusi on oma praeguse tööandja poolt pakutud 19 protsendile naistest ja 23 protsendile küsitletud meestest.

„Uuringu valimis Eestit ei olnud ja seetõttu saame vaid spekuleerida, aga tunnetuslikult on meil asjad mõnevõrra paremas seisus,“ märkis Manpower Eesti personalipartner Renata Keva.

„Pigem on Eestis naised rahulolematud kas oma töötasu või töö olemusega, mitte sellega, et neid tööl ei väärtustata. Tööjõukriis on terav, tööandjad otsivad oskusi ja potentsiaali ning oskavad inimese võimekust ka hinnata. Seda pole enam ammu juhtunud, et klient tuleks meie büroosse ja annaks suunise värvata üks tark ja haritud mees. Harvadel puhkudel küll eelistatakse võrdsete omaduste puhul meeskandidaati, aga meie hinnangul pigem naistekesksetes organisatsioonides, kuhu mees toob mitmekesisust ja tasakaalu,“ lisas Keva.

Uuringu kohaselt soovivad naised tööandjalt rohkem paindlikkust era- ja tööelu vahel tasakaalu leidmiseks. Koguni 19 protsenti naistest tõi välja, et tööandja võiks püüda mõista, millist väljakutset pakub väikeste laste kõrvalt töötamine. Paindlikkuse all peavad naised silmas töö alguse ja lõpu kellaaegade ümbermängimise võimalust ning osalist kodukontorit.

Seejuures on oluline tähelepanek, et enamik naisi ei soovi teha üksnes kaugtööd, pigem on soov, et kodu- ja töökontorit saab vastavalt vajadusele kombineerida. Lisaks paindlikkusele soovivad naised, et tööandja hindaks neid vastavalt nende võimetele, maksaks õiglast töötasu ning pakuks rohkem võimalusi enese arendamiseks.

Uuring viidi läbi Põhjamaades, Saksamaal, Suurbritannias, Prantsusmaal, Hispaanias, Itaalias ja Ameerika Ühendriikides.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700