Autor: Sekretär.ee • 14. aprill 2023

GALERII: Sekretäride päev 2023

Sel nädalal toimus Tallink Spa & Conference hotellis rahvusvahelisest sekretäride päevast inspireeritud konverents "Valikud loovad tuleviku". Lisaks valikute tegemisele keha, meele ja enda kuvandi osas, räägiti väga olulisest töökiusu ja ahistamise teemast ning õpiti kolm praktilist oskust. Vaata kevadiselt värvilisi ja emotsioonidest tuvil fotosalvestusi galeriist!

Saja osalejaga konverentsipäeval jagasid oma teadmisi Gertha Teidla-Kunitsõn, Estel Pukk, Heli Raidve, Karin Sahar-Lambinen, Kristjan Sakk, Maris Lindoja, Signe Ventsel, Tiit Trofimov ja Kerttu Tänav. Päeva juhtis ja meeleolu hoidis üleval Toivo Värbu!

Täname kõiki osalejaid ja toetajaid - HAAGE, Selver ja muidugi Wagenküll lossispa kes ühe osaleja mõnusele puhkusele saatis!

12APR2023 Konverents Sekretäride päev 2023 . Foto autor Raul Mee
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700