Kas netilaimu tasub kontrollida?

Netiavarustes levivate negatiivsete kommentaaride näol ei pruugi tegu olla pelgalt pahatahtliku sõimamisega, vaid ka ettevõtte äripartnerite või konkurentide sooviga lekitada konfidentsiaalset siseinfot. Kui paljud firmad hoiavad netikommentaaridel silma peal, küsib ajakiri Juhtimine.

Suhtekorraldaja Priit Koffi sõnul on rusikareeglit netiavarustes asuvate kommentaaride jälgimise ja reageerimise reeglite kohta keeruline välja tuua. "Tänane kommentaaride kvaliteet pole muidugi selline, milline oli kommnetaariumite algne idee," sõnas ta. "Kui tegu on lihtsalt halbade emotsioonide välja elamisega, siis ei soovita kommentaare lugeda ega südamesse võtta. Aga võib olla ka pahatahtlikke kommentaare, mille taga on tegelikult ettevõtte äripartnerid või konkurendid, kes tahavad lekitada mingit firma siseinfot. Seega ei saa öelda, et kommentaaride lugemisest päris loobuda saaks," rääkis Koff.

"Need juhud on küll harvad - sõltub ettevõttest, projektist ja juhtumist-, kuid võib siiski esineda, et tegu pole lihtsalt pahatahtliku laimu, vaid ettevõtte siseteabe levitamise katsega. Nii et kommentaaridel tasub silm peal hoida, et ei tuleks välja isiku või ettevõttega seotud konfidentsiaalset infot, aga samas ei tasu neid südamesse võtta ega kommentaaridest üldist

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine