Kas netilaimu tasub kontrollida?

Netiavarustes levivate negatiivsete kommentaaride näol ei pruugi tegu olla pelgalt pahatahtliku sõimamisega, vaid ka ettevõtte äripartnerite või konkurentide sooviga lekitada konfidentsiaalset siseinfot. Kui paljud firmad hoiavad netikommentaaridel silma peal, küsib ajakiri Juhtimine.

Suhtekorraldaja Priit Koffi sõnul on rusikareeglit netiavarustes asuvate kommentaaride jälgimise ja reageerimise reeglite kohta keeruline välja tuua. "Tänane kommentaaride kvaliteet pole muidugi selline, milline oli kommnetaariumite algne idee," sõnas ta. "Kui tegu on lihtsalt halbade emotsioonide välja elamisega, siis ei soovita kommentaare lugeda ega südamesse võtta. Aga võib olla ka pahatahtlikke kommentaare, mille taga on tegelikult ettevõtte äripartnerid või konkurendid, kes tahavad lekitada mingit firma siseinfot. Seega ei saa öelda, et kommentaaride lugemisest päris loobuda saaks," rääkis Koff.

"Need juhud on küll harvad - sõltub ettevõttest, projektist ja juhtumist-, kuid võib siiski esineda, et tegu pole lihtsalt pahatahtliku laimu, vaid ettevõtte siseteabe levitamise katsega. Nii et kommentaaridel tasub silm peal hoida, et ei tuleks välja isiku või ettevõttega seotud konfidentsiaalset infot, aga samas ei tasu neid südamesse võtta ega kommentaaridest üldist

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGEMENT BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

22. aprill 2018

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Teabevara