Kas netilaimu tasub kontrollida?

Netiavarustes levivate negatiivsete kommentaaride näol ei pruugi tegu olla pelgalt pahatahtliku sõimamisega, vaid ka ettevõtte äripartnerite või konkurentide sooviga lekitada konfidentsiaalset siseinfot. Kui paljud firmad hoiavad netikommentaaridel silma peal, küsib ajakiri Juhtimine.

Suhtekorraldaja Priit Koffi sõnul on rusikareeglit netiavarustes asuvate kommentaaride jälgimise ja reageerimise reeglite kohta keeruline välja tuua. "Tänane kommentaaride kvaliteet pole muidugi selline, milline oli kommnetaariumite algne idee," sõnas ta. "Kui tegu on lihtsalt halbade emotsioonide välja elamisega, siis ei soovita kommentaare lugeda ega südamesse võtta. Aga võib olla ka pahatahtlikke kommentaare, mille taga on tegelikult ettevõtte äripartnerid või konkurendid, kes tahavad lekitada mingit firma siseinfot. Seega ei saa öelda, et kommentaaride lugemisest päris loobuda saaks," rääkis Koff.

"Need juhud on küll harvad - sõltub ettevõttest, projektist ja juhtumist-, kuid võib siiski esineda, et tegu pole lihtsalt pahatahtliku laimu, vaid ettevõtte siseteabe levitamise katsega. Nii et kommentaaridel tasub silm peal hoida, et ei tuleks välja isiku või ettevõttega seotud konfidentsiaalset infot, aga samas ei tasu neid südamesse võtta ega kommentaaridest üldist

Osale arutelus

 • Urve Vilk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara