Autor: Ann Vainlo • 17. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas muuta talvepäevad restart-nupuks?

Foto: Pixabay
Talvepäevad on mõiste, mis venib nagu kummipael. See ulatub sauna- ja jämmipidudest kuni tõsiste, meeskonnatööd parandavate koolitusteni. Ilmselt on sõltuvalt ajast ja kollektiivist need kõik omal ajal õigel kohal. Mida ette võtta talveperioodil, kui päikest pole ammu nähtud, akud tühjad ja eesootav tööpõld tundub lõputu? Kuskohast leida taaskäivitamis- ehk restart-nuppu?

Portaali pidupäev.ee toimetaja Ann Vainlo pakub valiku tegevustest ja kohtadest, mille hulgast leiavad endale sobiva nii adrenaliinihullud, kultuurilembesed kui ka vaikselt toasoojas nokitseda soovijad. 

Kuni 25 inimesele

Metsatu-  Otepääst 3 km kaugusel ootab talverõõmude nautimiseks kuni 8 inimest. Tahate lumes mürada, aga palun! Uisutada - tiigijää ootab juba teid. Suusatada – Otepää suusarajad sobivad isegi maailmameistritele. Teie käsutuses on Valge Elevandi puuküttega rustikaalne maja, täis looduse kunstiteoseid ja armastust! Köögis saate ise vabalt toimetada ja kaminatule valgel õhtusööki nautida.

Õrrekese töötoad teile sobivas kohasKaminatule ääres on ju mõnus veeretada soovitrühvleid või enne sauna minekut teha valmis purgitäis naturaalset kehakoorijat.

Ulukisafari Toosikannus Raplamaal. Tuleb välja, et safarid on võimalikud ka mujal kui Aafrikas. Teil on võimalik Eestimaa loomade tegutsemist nautida nende loomulikus keskkonnas - Toosikannu loomapargis. Vapramad võivad valida jalutamise, teistele on kohad turvalises safariauto kastis.

Restart kala sikutades Jõgevamaal. Kalagiid Jarko Jaadla on avastanud RESTART-nupu kalasikutamises! Tagasiside põhjal (tõsi, mitte kaladelt),  saab öelda, et see tegevus on märgatavalt parandanud mitme firma sisekliimat või aidanud kaasa äripartnerite omavahelisele läbisaamisele. 

Veinivilla külastus ja veinide degusteerimine Lääne-Virumaal. Eesti esimene ametlik marjaveinitalu - Valgejõe Veinivilla, kutsub teid klaasikest kvaliteetset kohalikku marjaveini nautima. Veinivilla perenaine, sommeljeeharidusega Tiina Kuuler, teeb eestimaistest marjadest ja puuviljadest veini juba kümme aastat ja õpetab seda teistelegi.

Kultuurilooline retk Kõrvemaal veokikastis, hilisema kümblustünni hüppamise ja saunakülastusega. Põhja-Kõrvemaa on üüratult suur, hõredalt asustatud ja imekauni loodusega piirkond, kus omal ajal on olnud kirev kultuurielu ja kust on pärit mitmed tuntud kultuuriinimesed.  

Algallika keskus Läänemaal - pakub rahu ja vaikust - toitu vaimule ja hingele. Kindel on see, et Algallikal saab arendada keskendumisoskust. Võimalik tellida ka sellealaseid koolitusi.

Kuni 50 inimesele

Päkapikuakadeemia Padise seikluspargis või sulle sobivas kohas-  - lase endast lapsemeelne välja - ära karda see ei ole lapsik! Vastupidi, aitab mõtetutest pingetest ja kompleksidest vabaks saada. Kui nüüd tekkis tunne, et see on siiski liiga kerge, siis ei soovita enne hinnangut anda, kui kohal käidud. Tegijad on "vanad" mägironijad, nii et meeldivale pingutusele järgneb veelgi meeldivam lõõgastus:-). Garanteeritud, et igavuse kätte ei sure keegi!

Aardejaht Saunakülas Harjumaal.  Saunaküla territooriumile on peidetud hinnaline aardekirst. Kuhu täpselt, seda ei mäleta keegi. Küll aga on aarde peitjatest alles jäänud legend, tühi tabel ja erilised prillid. Kui tabel ära täita,  siis pidavat prillidega nägema aardekirstu asukohta.

Ürgne seiklus vibuga Tallinna lähedal Kajamaal. Lõbus, sportlik ja romantiline päev traditsioonilise vibu, puutumatu looduse, päikese- ja lumesäraga aitab hoida tervist, peletab tööväsimuse, paneb unustama igapäevaseid pinged ning õpetab keskenduma. Kõik see kokku seob tiimi uuesti ja tugevamalt.  

Talvepäevad Järveveere keskuses. Tegevusi jätkub lumega ja ilma, alates jahilaskmisest kuni mootorsaani sõiduni.

Eestimaa Hollywood – Sagadi mõisas Lääne-Virumaal. Kas teate, et just Sagadis asub Eesti Hollywood? Kui suuremad linnad välja jätta, siis on Sagadi mõis kaheksa mängufilmi võttekohana enim kasutatud võttepaik Eestis.

Küla Villa Harjumaal ootab kuni 40 inimest. Teid on ootamas peamaja, saunamaja, köetav kümblustünn, järv. 

Kuni 100 inimesele

Seikluspäev Tuhamäel Kiviõli Seikluspargis. - Ärge laske end tuhamägede tuhasest assotsiatsioonist hirmutada. See on väga tõsine seikluspark, kus saab suusatada, lumelauda sõita, krossi nautida või hoopis mägedes matkata. Hilisem lõõgastus saunalaval, vaatega mäele, paneb päevale mõnusa punkti. Sobib kuni 70 inimesele.

Talvepäevad Tallinna lähedal Vanamõisa Vabaõhukeskuses. Mitmete meeskonnamängudele lisaks saab kelgutada ja uisutada. Kes võistlustest ja mängudest puhata soovib, saab grillkojas kaunist kaminatuld nautida ja ennast soojendada.

Mõnule Tallinn Viimsi SPA basseinides ja mullivannides. Teie kasutuses on soovi korral kogu saunakeskus või SPA18+ kompleks! Saate lasta filmil või presentatsioonidel seinal joosta või lihtsalt nautida sobivat muusikat. 

Fotokoolitus Trofee Jahimajas Jõgevamaal.  Tehke väljasõit levivabasse alasse! See jahimaja (sobib 80le) asub piinlikku kiusatust tekitavatest lõbustuspaikadest kaugel ja telefonilevi on ainult Suure Tamme all. See-eest on fotoaparaadiga Trofee jahimaja ümbruses jäädvustamist küllaga! Õhtusöögiks pakutakse roogade rongkäiku metspardist põdrani, sellele sekundeerib suurepärane veinikaart. 

Rohkem kui 100 inimesele

Talvepäevad Sokka Puhkekeskuses-  Otepää kandis. Teid ootavad lumisel kuppelmaastikul suusa- ja uisurajad. Discgolf, mida saab aastaringselt mängida või hoopis vibu lasta. Saunamaratoni 5.a parima sauna tiitel räägib iseenda eest! Grillmaja suures saalis saate jalga keerutada ja magusat und saab nautida kuni 115 inimest.

Lõbus olemine Nelijärvel. Seal on talv alati lumerikkam kui Tallinnas. Nelijärvel saab järvejääl uisutada, suusatada, jäähokit mängida või hoopis karastada end pärast leiliviskamist jääaugus. Lõbutseda saab kuni 300 inimest.

Meeskonna- ja strateegiamäng Loquiz. Võid valida sobiva toimumiskoha ja seiklus- ja meeskonnamängude firma 360 KRAADI organiseerib sinna Loquizi mängu! See on üks tugevamaid meeskonnamänge, kus tiimidel tuleb langetada otsuseid sobiva strateegia ja liikumissuuna valimiseks, olla valmis nende nimel riskima ja panna proovile oma teadmised.

Paintball annab rohkelt adrenaliini! Adrenaliin.ee tuleb ja paneb selle mängu püsti just sulle sobivas asukohas. Värv kulub kohe, kuid põnevad elamused ja mälestused jäävad teiega veel väga kauaks ajaks!

Vaata ideid ja võimalusi lisaks pidupäev.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700