Autor: Gregor Alaküla • 20. aprill 2022

Välistalent teenib end tasa paari aastaga

Cloudmore’i personalidirektor Katri Delimoge ning Movemytalenti tegevjuht Hanno Ahonen, kelle sõnul on palgast ja hüvedest saanud tänasel tööturul töötajatele olulisemaks ettevõtte missioon ja pehmed väärtused.
Foto: Erakogu
Välisspetsialistide Eestisse toomine võib aega võtta kuni pool aastat ning maksta kuni 15 000 eurot, kuid kahe kuni kolme aastaga on talentidesse tehtud investeering end alati tasa teeninud, rääkis Movemytalenti tegevjuht Hanno Ahonen saates "Kasvukursil".

Saates tuleb juttu sellest, kuidas ja miks võiksid tööandjad teadlikult disainida globaalsete talentide värbamise protsessi. Veel räägitakse sellest, kuidas kaugelt värvatud välisspetsialiste omal kohal õnnelikuna hoida ning kui palju nende värbamine maksab.

Samuti räägivad saatekülalised eduka globaalse värbamise näidetest ja sellest, mis kindlasti ei tööta. Lisaks räägitakse trendidest tööturul, mis on töötajatele palgast veelgi olulisem ja kas palgad on töötajate poole kaldu.

Stuudios on globaalsete talentide relokeerimisega tegeleva ettevõtte Movemytalent tegevjuht Hanno Ahonen ning rahvusvaheliselt kvalifitseeritud personalijuht ja Cloudmore’i personalidirektor Katri Delimoge. Saadet juhib Gregor Alaküla.

Kuula saadet siit:

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700