Autor: Sekretär.ee • 22. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Humoorikas video teistmoodi vene keele õppest

IVANi vene keele kursusel kasutatakse erinevaid mängulisi meetodeid, mis annavad osalejatele võimaluse end reaalsetes situatsioonides proovile panna ning aktiivselt vene keeles suhtlemist harjutada.
Kas tuleb tuttav ette jutt, et olen vene keelt õppinud juba 5-ndast klassist saadik või juba 10 aastat aga rääkida ikkagi midagi ei oska. Meenuvad vaid pähe õpitud fraasid vaatamisväärsustest Moskvas või Puškini luuleread. Igapäevane kõnekeel ootab kusagil alalhoidlikult peidus ning olukorras, kus oleks vaja kasvõi paar lauset öelda, ei kavatse need end ilmutada. Rääkimata grammatikareeglitest, mis isegi pika õppimise peale endiselt meeles ei ole.

Grammatika on oluline ning enamus meist on alustanud selle õppimisega. Kuna paljude jaoks ei ole see olnud tulemusterikas, siis otsustasime, et seekord alustame vene keele õppimist teisest otsast. Garanteerime, et peale seda vene keele kursust oskad rääkida lisaks luuleridadele ka iseendast, oma lähedastest, tööst, huvidest ja muudest Sulle olulistest teemadest. Kursusel kasutatakse erinevaid mängulisi meetodeid, mis annavad osalejatele võimaluse end reaalsetes situatsioonides proovile panna ning aktiivselt vene keeles suhtlemist harjutada.

Vaata humoorikat videolugu teistmoodi vene keele õppest:

GAME Club töötas välja uue koolituse firmadele ja oragnisatsioonidele "Effektiivne ja põnev vene keel". Allpool on Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse töötajate tagasiside kursusele.Lianne Ristikivi, HEAK konsultant

"Mänguline metoodika on igati sobilik ja praktiline, lähtuti konkreetselt meie vajadustest, ei mingit luulet". 

Demiss Voss, HEAK juhataja

„Mulle meeldis väga, et tunnid olid intensiivsed ja suhtlusele orienteeritud. Teie poolt kõige meeldivam oli meie dialoogides kasutatavate sõnade üles kirjutamine ja siis nende läbi rääkimine/mõtlemine – minu jaoks on see ilmselt kõige efektiivsem sõnade kinnistamine. Samuti olid väga olulised alguse energizerid – tõmbasid eelnevatest mõtetest välja ning häälestasid tunnile“.

Paula Koppel, HEAK  konsultant

„Vaba õhkkond koos oma kolleegidega aitas ületada eelkõige vene keeles suhtlemise barjääri. Õpetajate tunnustav toetus julgustas ütlema sõnu välja ka valesti ning mõistma, milles seisneb keeleline viga“.  

Vene keele tunnid Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse töötajatele.

Uudne vene keele kursus sekretärideleKursuse eesmärk:

õppida üheskoos mitteformaalsete meetodite teel eeskätt suhtluskeelt, mida on vaja sekretäridele ning koguda julgust vene keeles rääkimiseks

Kursuse pikkus: 2 kuud (5.10-23.11.2015), kokku 15 kohtumist

Kursuse toimumise aeg: esmaspäev ja kolmapäev (2 korda nädalas), kell 18.00-20.00

Kursuse maksumus: 150 eurot+km

Koolitaja: Aleksei Razin

Esimene tasuta proovitund: 5.oktoober

Koht: Tallinna Ülikool, Haridusinnovatsiooni Keskus, 4 korrus

Registreeru vene keele kursusele siit või küsi lisainfot.

Tahad rohkem teada kursuse kohta? Klikka siia!

Kursuse eesmärk on õppida üheskoos mitteformaalsete meetodite teel eeskätt suhtluskeelt, mida on vaja sekretäridele ning koguda julgust vene keeles rääkimiseks.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700