Autor: Finewine • 6. oktoober 2023

Finewine seob elegantsed joogid ja parima gurmee

Pühadeaeg on hoogsalt lähenemas ja et mitte kingitustega viimasele minutile jääda, tuleks neile mõtlema hakata just nüüd.

Finewine’i veinipood on koht, kust leiab sobivaid kinkekomplekte nii lähedastele, sõpradele kui äripartneritele. Komplektid, kus on koos parimad joogid ja apetiitsed ampsud, rõõmustavad kindlasti igaüht.

Ainult tippkvaliteetsed veinid kaunites kinkekarpides

Finewine’i pakutav veinivalik on kirju ja hõlmab endas nii tuntud kui ka haruldasi pärle. Valikut jagub kõigile – olemas on nii elegantselt kuiv šampanja, küps punavein, särtsakas valge või magus dessertvein. Veinid on pärit tuntud veinimajadelt ja väiketootjatelt, kes annavad endast kõik, et pudelitesse saaks villitud üksnes parim.

Vähemtähtsam pole ka toodete disain. Finewine’i meeskond on pühendunud sellele, et pakkuda kauneid ja elegantseid kinkekomplekte, mis sobivad igaks sündmuseks. Kaunisse kinkekarpi sätitud kingid on pakitud südamega ning seotud kinni elegantse siidpaelaga. Kes sellise üllatuse üle ei rõõmustaks?

Veinikastid, mis koostatud oma ala asjatundjate poolt

Kuue pudeliga kinkekarpides sisalduv valik sobib nii pidulikeks sündmusteks kui ka lõõgastavateks õhtuteks kodus heade inimeste seltsis. Veiniekspertide poolt on hoolikalt kokku pandud ka veinikastid, mis on suurepärased kingitused neile, kes hindavad veini mitmekesisust ja kvaliteeti. Mõistagi on võimalik kõik see pakkida luksuslikku kinkepakendisse, mis kingituse veelgi meeldejäävamaks muudab.

Toimetatakse kohale üle Eesti

Finewine on kingituste saatmise lihtsaks teinud. Sinu valitud kingitus pakitakse hoolikalt ning saadetakse täpselt soovitud Eesti sihtpunkti. Pakid saab tellida e-poest endale koju, kontorisse või pakiautomaati, anna personaalselt üle või saada kingitus üllatusena otse pakisaajale. Saadetise juurde on võimalik lisada ka õnnitlus- või tervituskaart, et üllatus veelgi erilisem ja personaalsem oleks.

Telli Finewine e-poest või tule Ülemiste City veinipoodi meile külla!

Finewine’ist leiad tipptasemel veinid, kanged napsid, alkoholivabad joogid ja hõrgud gurmeetooted. Luksuslikud kinkepakid teevad kingitused erilisteks. Vähenda stressi, mida kingituste tegemine tekitada võib, ning lase meil aidata muuta hetked lähedaste ja äripartneritega meeldejäävateks!

Lisainfo ja tellimine

Võta meiega ühendust telefonil 51 912 127 või kirjuta [email protected]

Külasta ka Finewine’i veebilehte aadressil www.finewine.ee

Oleme olemas, et aidata sul leida parimad kingitused selleks pühadehooajaks!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700