Autor: Juustukuningad • 9. oktoober 2023

Juustukuningate kinkepakk saab alati sooja vastuvõtu

Kingituste valimine võib olla keeruline ülesanne, eriti kui soovite leida midagi, mis oleks samaaegselt stiilne, maitsekas ja meeldejääv. Juustukuningate kinkepakk ei ole lihtsalt kingitus, vaid kaunilt pakitud elamus, mis toob inimesed kokku ja loob ühiseid mälestusi. Olgu tegemist äripartnerite, kolleegide, sõprade või perega – see on kingitus, mis rõõmustab kõiki ja mille vastuvõtt on alati soe ja siiras.

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas valida kingitus, mis oleks universaalne, kuid samas isikupärane ja meeldejääv? Juustukuningate kinkepakk on lahendus, mis ühendab endas kvaliteedi, maitseelamuse ja jagamisrõõmu, olles ideaalne valik igaks sündmuseks ja igale inimesele.

Juustukuningate kinkepakk on eriline, sest see:

- Rõõmustab kõiki, sõltumata soost või vanusest.

- On tellitav erinevates kogustes, olgu selleks 1, 10, 100 või 1000.

- Eristub tänu Juustukuningate laiale ja kvaliteetsele tootevalikule – võimalus kinkida isegi terve juustukera!

- Võimaldab arvestada erisoovidega, isegi suurte tellimuste puhul, tänu Juustukuningate Kingikoja kiiretele ja kogenud päkapikkudele.

- Lähtub põhimõttest „vähem asju, rohkem elamusi“.

- Ühendab inimesi, kuna kingisaaja kutsub tõenäoliselt pere ja sõbrad maitseid nautima.

- Säästab teie aega – tellige lihtsalt ja tulge järele või laske kingitustel kulleriga kohale toimetada.

Kinkepakkide tellimine on tehtud mugavaks ja lihtsaks. Väiksemad kogused (1-5 tk) ja inspiratsiooni kinkepakkide osas leiate e-poest. Ärikingituste, kiirtellimuste, erisoovide ja suuremate koguste (6+) puhul kirjutage [email protected] või helistage telefonil 56 983 583 (E-R 9-18).

Lisaks pakub Juustukuningad veel üht suurepärast kingiideed – pääsmeid juustude degustatsioonisündmustele! Juustukuningate Stuudios Tallinnas toimuvad juustuõhtud on ideaalne kingitus, mis ühendab endas nii maitseelamuse kui ka kvaliteetaja veetmise lähedastega. Võimalik on broneerida nii avalikke kui ka privaatseid juustuõhtuid, pakkudes erilist elamust kõigile osalejatele. Pakkumisi ja lisateavet saab küsida aadressil [email protected]. Keelte võimalused: eesti, inglise, vene, ukraina või hollandi.

Rohkem infot stuudio kohta leiate siit ja videotuuri saate vaadata allolevast videost.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700