Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 14. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaja Malts: reisibüroo abi kasutades ei pea ise sahmima   

OÜ Advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partnerid büroojuhi Kaja Maltsa sõnul on reisibüroost transpordi ja majutuse tellimine mugav, ent tähendab sageli kallimat hinda.

OÜ Advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partnerid büroojuht Kaja Malts sõnab, et juht eeldab ennekõike seda, et talle reisi ajad sobiksid ning et ta ei peaks kusagil pikalt ootama. "Aga eks hinda ka muidugi," lisas ta..

Malts kasutab nii pikaajalise koostööpartnerina toiminud reisibüroo pakkumisi, küsib teistelt reisibüroodelt võimalusi ning otsib ka ise häid hindu. Tema sõnul saab keskmise hinnataseme välja uurida ning kui reisibüroo pakutav hind ei moodusta sellega võrreldes väga suuri kääre, tasub bürood eelistada. "Seda just mugavuse pärast. Nii jääb ära ise sahmimine. Ei ole väga palju aega sellele kulutada," ütleb Malts, lisades, et üldiselt on reisibüroo hinnad ikka kõrgemad kui otse tellides.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700