Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 14. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristi Ivanova: reisibüroo hinnad pole kallimad

ASi Estanc büroojuhi Kristi Ivanova sõnul on ta majutuse, lennupiletite ja muude reisiteenuste broneerimisel kasutanud siiani reisibüroo, peamiselt Kaleva Traveli abi.

"See on kiire ja  mugav ning ka hinnad on soodsad. Olen ka otse ise hindu vaadanud, aga reisibüroode pakutavad hinnad pole kindlasti kallimad, pigem odavamad kui ise otsides," ütles Ivanova. "Eks reisibüroodel on omad pikaajalised lepingud, tänu millele nad saavad soodsamaid hindu, mida omakorda kliendile pakkuda," arvas ta. 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700