Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 24. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaido Kööp: liiga lihtne on internetis laimata

OÜ Addinol Mineralöl Marketing Lääne- ja Kesk-Eesti müügijuhi Kaido Kööbi sõnul on inimesed rumalad ja naiivsed kui nad internetti sobimatut infot postitavad. Ent sageli võib tegu olla ka teiste pahatahtlikkusega.

Kaido Kööp sõnas, et ta ise kaalub hoolikalt, millist infot ning milliseid andmeid internetti üles riputada ja milliseid mitte. “Muidugi olen seda jälginud. Ise sellist jama küll üles ei paneks nagu mõned. Mõttetuid pilte näiteks, nagu noored panevad,” rääkis Kööp.  

Lisaks enda internetikuvandi jälgimisele kasutab Kööp internetist leitava taustainfo abi ka igapäevases töös. “Internetist võib igasugust infot leida. Potentsiaalsete klientide kohta näiteks. Kui ikka ollakse igale inimesele võlgu, siis midagi head see inimese maksekäitumise kohta ei näita,” lausus Kööp.

 “Kui ise lahmid foorumis või postitad sobimatut infot, on see inimese enda rumalus, naiivsus või hetkeemotsioon. Aga sageli on tegu ka teiste pahatahtlikkusega,” lisas  ta. “Paned suvalistesse foorumitesse negatiivsed kommentaarid koos inimese nimega üles. Või kirjutad Delfi naistekasse, et mees on siga ja paned kenasti nime juurde. Ja iga otsinguga tuleb see internetist välja,” kurtis Kööp, kelle sõnul on laimamine muutunud liiga lihtsaks.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700