17. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranitest: Armeenia restoran Mane ilma kodumaise eripärata

Uudishimu viis Puhkepäeva toidukriitiku Heidi Vihma tutvuma Armeenia restoraniga Mane.

Dolmad, baklažaanirullid, hinkalid, pelmeenid, hartšo, šašlõkk, pilaff ja bahlavad – kõik olid kohal. Eelroaks tellitud baklažaanirulle tuli oodata ligikaudu pool tundi, ajaviiteks tuletasime meelde, mida Armeeniast teame. Esimestena meenusid Armeenia konjak ja kunagised Armeenia raadio naljad. Kui jõudsime selleni, et Armeeniat peetakse maailma esimeseks veinimaaks, tuli meelde ka Armeenia veini järele küsida.

Veinikaardil seda polnud. Uuel restoranil polnud veel oma veinikaartigi, meile toodi eelmise, samades ruumides tegutsenud In Vino Veritase nime kandnud restorani oma koos kommentaaridega, et kõiki kirjas olevaid veine tegelikult ei ole. In Vino Veritase menüüs Armeenia veini ei olnud, aga küsimise peale saime seda. Mis viinamarjast ja kuidas tehtud, seda ettekandja ei teadnud, küll aga teadis, et üks vein on kuiv, teine magusam ja kolmas väga magus.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi SIIT.

 

Loe kõiki restoraniteste SIIT.

Autor: Heidi Vihma, Tiive Murdoja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700