Heidi Vihma • 9. aprill 2015
Jaga lugu:

Restoranitest: Kadriorg - kadunud hiilgust otsimas

Restoran Kadriorg  Foto: Julia-Maria Linna

Kunagisest Tallinna ühest tipprestoranist on järel kahjuks vaid hale vari - menüü pakub põnevaid roogi, kokad aga kehva teostust. Ka teenindus on ükskõikne, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Restorani Kadriorg teeb eriliseks ainuüksi see, et ajaloolisse Kadriorgu ehitati spetsiaalselt restorani jaoks uus modernne hoone. Kui Kadriorg mõned aastad pärast aastatuhande vahetust uksed lahti tegi, sai temast peatselt üks linna esindusrestorane – soliidne ja väärikas, modernselt napi sisekujundusega.

Palgati parimad kokad, tunnustus tuli kiirelt ja aastaid kuulus Kadriorg tipprestoranide hulka. Veel 2008. aastal valisid Eesti Maitsete maitsekütid selle Tallinna kaheksandaks, seejärel on restoran aga justkui unustatud.

Julgete roogade kehv teostus

Hoone arhitektuur eeldab külastajate pidulikku vastuvõttu: esimesel korrusel on vaid garderoob, kus kunagi šveitser külastajaid vastu võttis ja edasi järgmiste korruste söögisaali juhatas. Nüüd valitseb kogu korrusel tühjus, esmamulje järgi oleks maja justkui välja surnud.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

Loe kõiki restoraniteste siit.

Foto: Julia-Maria Linna
Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733birgit.aljaste@aripaev.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee