Heidi Vihma • 6 märts 2015

Restoranitest: Farm mets- ja koduloomadele

Restoran Farm  Foto: Julia-Maria Linna

Farm köidab pilku põneva interjööriga, oma koha on ruumis saanud nii farmiloomad kui ka muud farmieluga seotud rekvisiidid – viljavihud, pütid ja kaalud. Ka kokad tegutsevad külastajate silme all, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Loomatopised laua ümber pidutsema seada on kujundaja poolt julge tegu, mida hea maitse valvurid kindlasti heaks ei kiida. Aga uue farmimängu juhatavad nad kenasti sisse.

Ilus ja romantiline on see farm, siin laulavad linnud ja õitsevad lilled, toolid on pehmed ja uhiuued lauad ainult mõõdukalt vanutatud. Sisekujundus võtab eeskuju pigem brittide countrylife ajakirjadest kui Eestimaa talust, aga restoranile sobibki see paremini.

Sõrad taldrikul

Kui vorm ongi britilik, siis sisu ehk toit on ehedalt eestimaine. Mitte ainult kohalik, vaid suisa hüperkohalik: kui Konju farmi tehtud kitsejuustu pakuvad juba mitmed restoranid, siis Farm teeb Konju piimast ise kodujuustu. Lisaks on Farmil oma leib, eritellimusel tehtud õlu, oma sõir ja ka oma rabarberi- ja astelpajulimonaad.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

 Loe kõiki restoraniteste siit.

Foto: Julia-Maria Linna
Jaga lugu:
Seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700