9. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hektor Design Hostel – uue ajastu majutusasutus seob mugavuse, stiili ja soodsad hinnad

Hector Design Hostel Tartus Riia maantee ääres
Hektor Design Hostel on Tartu unikaalseim majutusasutus, mis seob omavahel ebatraditsiooniliselt hotelli mugavused ja lisateenused ning hosteli hinnad. Eelmise aasta kevadel avatud eriilmelise disainiga hostel sai kiiresti armastatuks nii kohaliku kui ka välismaa külastajate seas ning seal ööbivad meelsasti nii äri- ja eraturistid kui ka avaliku sektori töötajad.

„Tegemist on hotelli ja hosteli hübriidiga, mis pakub nii ärimeestele, seminarikülastajatele kui ka peredele võimalikult taskukohast kombinatsiooni veeta Tartus öö, nädala või kas või kuu ning vastavalt sellele endale ise majutuspakett kujundada,” selgitab Hektor Design Hosteli turundusjuht Ildiko Siimon, lisades, et hostelis on olemas hotellimugavusega privaatsed toad ja ühise vannitoaga korterid, võimalus hommiku-, õhtu- ja lõunasööki süüa, samuti lisamugavused sauna, jõusaali, pesupesemise, joogaruumi, raamatukogu ja moodsa tehnoloogiaga seminariruumi näol.

Iga klient saab endale ise oma majutusteenuse kokku panna: kui ettevõtja tahab käia kohtumistel ja tal pole muuks aega, ei pea ta ka lisateenuste eest maksma. Kui aga tihti tööasjus Tartu reisival firmajuhil on töölähetus terveks nädalaks, soovib ta tõenäoliselt kasutada ka jõusaali ja sauna.

Kokku on Hektor Design Hostelis 112 tuba ja 230 voodikohta, tänu millele mahutatakse lahedalt ära ka suuremaid gruppe. Alles eelmisel aastal avatud majutusasutuse on enda jaoks avastanud näiteks suurettevõtted Lätist, kes käisid siin talvel meelsasti talvepäevi pidamas. Samuti on see suurepärane võimalus pealinna ettevõtetele tulla ülikoolilinna konverentse, seminare või ajurünnakuid korraldama ja suurematele spordikollektiividele Tartus toimuvate võistluste ajaks.Üllatuslik disain on võitnud külastajate südame„Meie trump on ühest küljest põnev kontseptsioon, avatud suhtlusega teenindus ja hotellidele omane 24/7 avatud vastuvõtulett, mis asub mugavalt kohvikuga ühes ruumis. Nii tunnevad kõik inimesed, et nad on tõesti teretulnud. Teisalt oleme unikaalne oma disaini poolest, sest ega nimi Design Hostel pole juhuslik! Soovides olla kombinatsioon hostelist ja hotellist, üllatame meie oma külastajaid väikeste disainiimede ja kunstiga alates tänavakunsti kasutamisest siseruumides kuni nutikate mööblilahendusteni,” räägib Siimon.Kui tavalises hotellis on kõik toad ühesugused, siis Hektoris pole kaht täpselt samasugust ruumi. „Meil on 25 erinevat toatüüpi alates klassikalisest hotellitoast kuni peredele või kolleegidele mõeldud mitmetoaliste privaatkorteriteni, mis on sisustatud erinevalt ja pakuvad meeleolukaid värvilahendusi. Magamiskohad on vastavalt maitsele ühe- ja kahekohalised või hoopis narivoodid. Kusjuures kööki ja vannituba korteris jagades on ööbimiskoha hind 25% privaatsest toast soodsama hinnaga.”

„Hektor Design Hostel on nagu värske pahvakas õhku umbsel majutusturul. Olen pigem sage hotellides ööbija nii Eestis kui ka mujal maailmas ning harjunud mõttega, et puhtas ja maitsekalt disainitud toas ööbimise eest tuleb üldjuhul maksta kolmekohaline summa. Alla selle on alati mingi jama: kas on tuba sahvri suurusega, ei tööta küte korralikult, näitab dušš iseloomu või on tuba täis prügimäele kuuluvat mööblit. Hektoris saab mõnekümne euro eest hästi välja magatud ja lisaks on see ka meeldiv – see on peaaegu et elamus.”

Andrus Purde  Pipedrive’ist

Hoone siselahenduse autor on Jan Skolimowski Kamp Arhitektidest koostöös graafiliste disaineritega ja kuna kogu maja töötas välja üks büroo, on disain harmoonias alates välisfassaadist kuni kohviku lillepottideni. Siimoni sõnul sobitub Riia maantee servas, endise aparaaditehase kõrval asuv hostel igati piirkonna miljööga: „Siiakanti on kasvamas samalaadne rajoon nagu Tallinna Telliskivi loomelinnak. Nii meil kui ka aparaaditehase hoones on hulgaliselt seminari- ja koosolekuruume ning toimub palju vahvaid üritusi. Me ei asu küll südalinnas, kuid tänu sellele on meil palju tasuta parkimisruumi ja valvega parkla tagahoovis. Kesklinna aga jalutab siit kõigest 10 minutiga.”

Hosteli seminariruum mahutab mugavalt 50 külalist.

Hektor Design Hosteli seminariruumis on kohti teatristiilis paigutusega kuni 50-le ning lisatoolidega kuni 70-le. Erilise disainiga ruum paelub pilku oma suure peegelseina ja teistel seintel laiuva tänavakunstiteosega. Olemas on seminarideks ja koolitusteks vajalik tehnika ning mööbel ja ruum on liigendatud mugavalt kaheks – veidi eraldatud toitlustus- ja puhkeala annab võimaluse pauside ajal ka mugavalt jalgu sirutada.

Hector Cafes saab korraldada ka väiksemaid koosviibimisi

Omaette väärtus on Hektori majas ka kohvik Hektor Cafe, kus pakutakse terve päeva jooksul a la carte menüüd. Lisaks majutusasutuse ja seminaride külastajatele on hubase toidukoha avastanud ka kohalikud, kes käivad meelsasti siin lõunatamas, arvutiga raamatukogunurgas tööd tegemas, aga õhtuti ka intiimsetel kokkusaamistel. Kohviku menüü on tavatult suur, sealt leiab nii klassikalised Eesti toidud kui ka aasiapärase vokiroa. Meelepärase leiavad nii liha- kui ka taimetoitlased.

hektorhostels.com

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700