28. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranitest: Telliskivis maandus Lendav Taldrik

Muu kultuuri kõrval areneb Telliskivi loomelinnakus mühinal ka toidukultuur. Täienduseks F-hoonele, Reval Caféle ning põhiliselt joogile orienteeritud Pudelile ja Pokaalile maandus suvehakul sinna ka Lendav Taldrik, Aasia menüüga söögi- ja peokoht.

Tootmisruumidesse rajatud söögikohad on paratamatult kõik natuke ühte nägu, nii et mõningane sarnasus F-hoone ja Sesooniga on olemas. Olemuslik vahe on selles, et Lendav Taldrik mitte ainult ei püüa kunagise tööstusdisainiga sobituda, vaid ekspluateerib seda mõnuga: kaablirullidest on saanud lauad, euroalused ärganud uuele elule laudade-toolide-letina.

Selle asemel, et aasiapärasest butafooriast Aasia menüüle tuge otsida, on Taldrik julgelt omanäoline ja trendikalt kaasaegne – esimene tõeliselt metropoliitne Aasia söögikoht Eestis.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi SIIT.

Autor: Heidi Vihma, Tiive Murdoja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700