Autor: Heidi Vihma • 9. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranitest: Kärme Küülik

Haapsalu söögikoht Kärme Küülik paistab silma külalislahkuse, põnevate roogade ja veinivalikuga.
Foto: Meeli Küttim
Esimesel korral Kärmesse Küülikusse sisse astudes polnud seal ühtegi vaba lauda. Tundus, et kõik, kes sel õhtul Haapsalus olid otsustanud restoranis õhtustada, olid kogunenud just sinna, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Perenaine andis nõu, et kui me kuhugi mujale ei saa, siis tulgu poole tunni pärast tagasi, ehk selleks ajaks vabaneb midagi. Tegime peatänavale ringi peale, söögikohti Haapsalus jätkub, aga inimesi talvisel ajal mitte – mõni koht oli päris tühi, mõnes kolm-neli külastajat. Mis neid Kärmesse Küülikusse tõmbab?

Kui seda perenaiselt-peremehelt küsisin, arvasid nad, et küllap on see soojus, talveõhtud ju külmad. Küülikus on tõesti soe, sisse astudes satubki kõigepealt küdeva pitsaahju ahju ette. Aga soojus ei tule mitte ainult ahjust. Kärme Küülik on puhtakujuline Itaalia söögikoht ja seda mitte ainult menüü poolest.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

Loe kõiki restoraniteste siit.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700