Samades ruumides tegutses rohkem kui kümme aastat Kaukaasia köögiga Must Lammas, üks nooblimaid kunagiste vanalinna väheste restoranide hulgas. Vanast Lambast pole midagi alles jäänud, Frank oli üleni uus.
Enamik külastajaid istus joogi taga, mõnel laual oli näha ka salatit ja suupistet, õhtusöögile polnud aga peale meie keegi tulnud. Õhkkond oli mõnusalt pretensioonitu, umbes nagu Sinilinnus, aga natuke värskem ja soliidsem, või nagu Mustas Puudlis, aga mitte nii boheemlik.
Linna kõige väiksema šriftiga menüü näib välistavat aga keskealise või – oo õudust! – veelgi vanemad külastajad, kelle silm nagunii nii väikesi tähti ei näe.
Bistroo pakub leidlikke roogi
Eelroogade ja salatite pakkumine tuleb Frankil suurepäraselt välja. Kesk-Aasia köögivilja-kanasalat hummusega oli samavõrd maitsev kui leidlik, üllatav ning tore roog oli ka röstitud pirn kitsejuustu ning meega. Oleks tahtnud proovida veel India tänavatoidu stiilis hakitud lambaliha salatit porgandilaastude ja ürdi-jogurti kastmega või peekoniga praetud herneid – mõlemad originaalsed leiud.
Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.
Loe kõiki restoraniteste siit.