Autor: Heidi Vihma • 16. veebruar 2015

Restoranitest: Cru peakokk särab maailmaparimate hulgas

Restoran Cru
Autor: Julia-Maria Linna

Kuigi restoran Cru on juba aastaid püsinud Tallinna tipprestoranide hulgas, on nüüd eriline põhjus seda taas külastada – nende peakokk saavutas kokkade olümpiaks peetavatel Bocuse d’Ori kulinaariavõistlustel väärika koha kolmandas viisikus, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Täpsemalt – Dmitri Haljukov tuli nendel võistlustel neljateistkümnendaks, mis on väga väärtuslik tulemus, arvestades seda, et Eesti on neil 1987.aastal alguse saanud võistlustel alles uustulnuk ning et konkurentideks on maailma absoluutsed tipud.

Muljetavaldavad detailid

Restoran ise on oma saavutuste presenteerimisel rohkem kui tagasihoidlik. Menüüs oli küll kirjas, et Cru peakokk esindab Bocuse d'Oril Eestit, ent kuna võistlustest oli möödas juba kümmekond päeva, polnud sõnagi juttu tema tulemustest ega ka ühtegi erirooga – võimalus suurepäraseks turunduseks justkui maha visatud.

Oma fänniklubi aga on Haljukovil olemas, sest naaberlaua seltskond teadis koka saavutustest ning tundis huvi ka tema kohaloleku kohta. Jah, staar oli olemas ja käis isiklikult suuremates laudkondades toitu esitlemas.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

 

Loe kõiki restoraniteste siit.

Restorani Cru road on tõeline meistriklass – söögikoha peakokk tuli kokkade olümpiaks peetavatel Bocuse d’Ori võistlustel hiljuti neljateistkümnendale kohale.
Autor: Julia-Maria Linna
Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700