Heidi Vihma • 13. märts 2015
Jaga lugu:

Restoranitest: Viktus, rahva tulevane lemmik

Kohvik Viktus   Foto: Julia-Maria Linna

Igal toiduarmastajal on varuks üks väike nurgatagune kohakene, mida sõbrad veel ei tea, aga kus on “linna parim pardifilee” või “lihtsalt fantastilised salatid”. Viktusel on kõik eeldused saadaüheks nende hulgas, kirjutab Puhkepäev.

Uue Maailma, Kassisaba ja Tõnismäe piiril asuv väike kohvik on oma hindadelt ja menüül parajasti selline väike kodukandikohvik. Ometi on südalinn siinsamas, nii et kergelt kättesaadav kõigile. Sellisel väikesel kohakesel on kõik eeldused saada sotsiaalmeedia lemmikuks. Kasvõi juba sellepärast, et Viktuse road näevad kaunid välja ja neist tehtud pilte saab uhkusega Facebooki ja Instagrami üles panna.

Ambitsioonikas menüü

Huvitaval kombel on pilditegijate-toidublogijate hulgas eriti palju just pardifilee asjatundjaid. Niipea kui ilmub mõni uus koht, kus menüüs pardifilee, kiidetakse see linna parimaks. Praegu on järg Viktuse käes, olen kuulnud-lugenud nii “linna parimast pardifileest” kui ka “suurepärasest tuunikalast”.

Viktusel on populaarsuseks kahtlemata sisu, aga pigem mõõdukate hindade ja suhtlusvõimeliste teenindajate kui pardifilee ja tuunikala pärast. Pardifileed ma ei maitsnud, usun niigi, et kui tooraine vähegi kvaliteetne, siis on vähe võimalusi selle ära rikkumiseks.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

 

Loe kõiki restoraniteste siit.

Foto: Julia-Maria Linna
Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee