Farm rõhub kohalikkusel, pakkudes ehedalt eestimaist talukaupa, käsitööõlut, oma maja limonaadi ja muud kodukootut. Meritoni jaoks on pelgalt eestimaisus ega piirdumine eilne päev: enne Trofé'd oli samades ruumides Eesti söögituba, traditsioonilist kohalikku toitu pakkuv restoran.
Uue Trofé silmapiir on avaram, seal valitseb uus Põhjala köök. Verikäkk ja soolapekk on kadunud, kama asemel on tulnud tatar, kaerahelbe asemel kruup, hapukapsast on saanud kreem ja pastinaagist tšipsid.
Põhjala põnevad maitsed
Menüü on täielikult ümber sündinud, muus osas on ümbersünd jäänud poolikuks. Põhjamaade köögiga restorani seinu ehivad Hispaania härjapead, mälestus veel Eesti söögitoale eelnevast ajast, kui kelder teenis hotelli tapabaari ja restoranina. Ka hispaaniakeelne muusika, mis oma tugevuselt pigem tantsupeole kui restorani sobiks, pärineb tõenäoselt samast ajast.
Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.
Loe kõiki restoraniteste siit.