Autor: Signe Sillasoo • 23. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

7 nutikat kontoritöö hõlbustajat

Kontoritöö nutikad ja lõbusad abilised.
Foto: iskelter.com
Töö tegemise kiirus ja edukus sõltuvad lisaks tublile töötegijale ka lihtsatest ja mugavatest tööriistadest – kaasaegse disainiga laadijad, magnetraamid või töölaud on kontoris kasulikud abilised. Toome välja valiku uuenduslikke kontoritarbeid, mis tööd hõlbustavad.

Juhtmevaba energiakeskus

Kontoris juhtub tihti, et nutitelefoni laadimiseks pole endal laadimisjuhet kaasas, ka kolleegid ei saa selles osas aidata. QiPack on juhtmevaba, kaasakantav laadija, mis sobib enamuse nutitelefonide (iPhone, Samsung Galaxy, Nokia Lumia, Google Nexus jt) ja e-lugerite laadimiseks. Teda on mugav kasutada nii kontoris, kohtumistel, autos. Lihtsalt paiguta oma telefon või e-luger laadija peale ja ongi kõik.  Välimuselt meenutab laadija nutitelefoni. Tal on USB-otsik, mille abil on võimalik teda ennast laadida, lisaks töötab ta vajadusel kaasaskantava akuna. Laadija on kättesaadav erinevates värvitoonides – punane, must,  valge, hõbedane, kuldne. Ta on 132 mm pikk ja 8,9 mm paks, kaalub 105 grammi.

Hind:

ca 77 eurot

www.qipack.co

 

Loomad tulevad töölaual appi

Stiilne kirjatarvetekomplekt annab töölauale särtsu juurde. Siilikujuline märkmetehoidja, elevandikujuline teibialus, oravakujuline teritaja, põdrakujuline telefonialus, rebasekujuline paberinuga või lambakujuline klambrihoidja on abiks igapäevaste pisitööde tegemisel. Kõik komplekti kuuluvad esemed on valmistatud terasest ja silikoonist.

Hind: ca 15-26 eurot sõltuvalt tootest

www.joosepino.com

Mäng magnetpulkadega

Koosolekutel on aeg-ajalt vaja suuremaid skeeme või jooniseid seinale riputada, niisamuti kontori muudes ruumides – koht on vaja leida ostetud või kingitud kunstile, fotodele või plakatitele. STiiCKs puidust magnepulgad on mugav moodus oluliste tööde seinale riputamiseks. Vajalik on teha vaid seina auk, et üks pulkadest kinnitada, teised püsivad magneti abil. STiiCKs pulgad on saadaval neljas erinevas värvitoonis – hele tamm, tume pähklipuu, säravvalge ja must. Samuti on neid neljas erinevas suuruses – 12´´, 17´´, 19´´ ja 25´´. Vajadusel on võimalik ka endale sobilikus mõõdus magnetpulki tellida.

Hind: ca 26-43 eurot sõltuvalt suurusest

www.wearewellmade.com

Pesa 12-le juhtmele

Moskvas tegutsev disainifirma Art. Lebedev Studio uudse disainiga pikendusjuhe Rozetkus-1 on loodud 12 elektriseadme laadimiseks. Pikendusjuhtmel on 25 pistikuauku, mis on kõik varustatud LED-tulega, et vaba pistikupesa oleks lihtne ja kiire leida. Seade kaalub 600 grammi.

Hind: ca 31 eurot

www.artlebedev.com

Nutikas laud

Firma iSkelter on loonud nutika laua SlatePro. Laud on mõeldud tehnoloogia igapäevasele kasutajale – laual on spetsiaalne koht arvutile, samuti soovi korral jahutusavad, et arvuti üle ei kuumeneks. Lisaks on spetsiaalne koht telefonile, tahvelarvutile, tassile, ajakirjadele või olulistele paberitele ning kirjatarvetele. Laud on saadaval nii parema- kui vasakukäelistele ja kahes mõõdus – kõrgusega 71 cm neile, kes soovivad istudes laua taga töötada ning kõrgusega 100+ cm neile, kes soovivad seistes laua taga töötada.

Hind: ca 435-522 eurot sõltuvalt suurusest

http://iskelter.com

Üks kott kolme eest

Kui on soov enne või peale tööpäeva sportima minna, tähendab see sageli seda, et tööle tuleb kaasa haarata lisaks õla- ja arvutikotile veel ka spordikott. San Franciscos tegutsev firma Aer on loonud stiilse, minimalistliku disainiga koti Aer Fit Pack, mis ühendab kõik kolm, mahutades ära nii töö- kui spordiasjad. Kotil on mitmeid erinevaid sahtleid – üks kuhu mahutada ära trennijalanõud, teine, kuhu panna riided, kolmas arvuti jaoks, samuti on taskud kirjatarvete, tahvelarvuti, telefoni ja võtmete jaoks. Kott on valmistatud veekindlast polüestrist, on 46 cm kõrge ja sobib nii meestele kui naistele.

Hind: ca 95 eurot

www.aersf.com

Padi iluuinakuks

Studio Banana Things on loonud erinevas suuruses kaasakantavad padjad, mille abiga saab teha kiire uinaku kontoris, ühistranspordis või mujal, kus väsimus jalust niidab. Näiteks padja Ostrich Pillow Mini saab mugavalt käele paigutada, et väike uinak teha.

Hind: 23 eurot

http://studiobananathings.com

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700