25. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas avati aiakontor õues töötamiseks ja koosolekute pidamiseks

Lillefestivalile loodud terrassiaed „Aiakontor“ on spetsiaalselt mõeldud inimestele, kes soovivad veeta suvisel ajal rohkem aega kontorist väljas, kuid siiski saada ka oma töö tehtud.
Foto: Tallinna Lillefestival
Fiskarsi ja BAUHAUSi koostöös Lillefestivalile loodud terrassiaed „Aiakontor“ on spetsiaalselt mõeldud inimestele, kes soovivad veeta suvisel ajal rohkem aega kontorist väljas, kuid siiski saada ka oma töö tehtud.

Tallinna Lillefestivali raames on kuni 26. augustini avatud spetsiaalne aiakontor, kuhu on loodud kõik võimalused nii arvutiga töötamiseks, koosoleku pidamiseks kui ka lõunaseks lõõgastumiseks.

„Tänapäeva tehniliste võimaluste juures ei pea tööd tegema tingimata nelja seina vahel, seetõttu otsustasime oma Lillefestivali aia kõikidele külastajatele avada ning pakkuda neile päriselt võimalust kesklinnas aias töötamiseks,“ rääkis aia- ja köögitarvete tootja Fiskarsi esindaja Virge Teets.

Hubases ja rohelises aiakontoris on loodud kõik võimalused nii töötamiseks kui ka lõunapausi ajal lõõgastumiseks. „Kokku on aias neli „töökohta“, kus saab mugavalt nii lugeda, koosolekut pidada kui ka sülearvutiga töötada. Laua kohal on varikatus, mis kaitseb nii ereda päikesevalguse kui ka vihmasabina eest ning puhkenurka on euroalustest ehitatud praktiline istumisalus koos kohvilauaga,“ rääkis BAUHAUSi Tallinna Kaubamaja juhataja Priit Jamnes aia sisustusest.

Aiast ei puudu ka funktsionaalne taimestik. Murulappidel ümmarguste lampide vahel loovad meeleolu kõrrelised, mis suve jooksul kasvades varjavad nii veidi tuult kui ka annavad privaatsust. Puhkenurgas saab peagi maiustada rippmaasikatega ning oma lõunasalatile saab peale napsata basiilikut, salveid või piparmünti.

Nii Lillefestival kui ka „aiakontor“ on kõigile huvilistele avatud kuni 26. augustini.

Hubases ja rohelises aiakontoris on loodud kõik võimalused nii töötamiseks kui ka lõunapausi ajal lõõgastumiseks.
Foto: Lillefestival
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700