Autor: Tiive Murdoja • 13. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teipidega saab muuta ilmetu kontori rõõmsavärvilisemaks

Külastasin eelmisel nädalal Büroomaailma messi ja pilk jäi peatuma Vunderi boksis, kus käis hoolas meisterdamine. Värviliste teipidega anti uus nägu ühevärvilistele registraatoritele ja kingakarpidele, ilmetutele tassidele ja riidepuudele.

Teipe, millega ilmestada erinevaid kontoritarbeid oli valikus kümnete kaupa: mummulised, liblikapiltidega, triibulised, lindudega, lillad, punased jne. Vunderi müügiesindaja ja tootekoolitaja Sirle Saarepere sõnul on teibid suurepärane võimalus, et tuua kontorisse või koju lihtsa vaevaga pisut värvi, kaunistada kõiksugu asju, luua inspireerivaid mustreid ja kujundusi. „Kui teibikiht pintseldada hiljem üle spetsiaalse lakiga, siis pole hirmu, et näiteks pesus tassidele või klaasidele kleebitud teibid maha kuluksid,“ lisas Saarepere.

Miks mitte suvepäevadel või kontoris mõne tähtpäeva puhul korraldada kolleegidele töötuba, kus erinevate teipidega dekoreerida ilmekamaks mõni kontorisein, anda uus nägu kruusidele,  riidepuudele, pliiatsitopsidele või registraatoritele. Tuleb lasta vaid fantaasial lennata.

Üks lihtne, kuid praktiline soovitus. Kohe-kohe on tulemas suvepäevad ja grillipeod, kus näiteks plasttopsidele kleebitud teibiriba peale saab kirjutada topsiomaniku nime, et iga külaline oma topsi peokäigus kerge vaevaga ülesse leiaks.

Vaata fotogaleriid Vunderi boksis valminud meisterdustest:

 

Teipe saab osta nii Vunderi e-poest kui teistest kontoritarvete poodidest.

Foto: Teipidega kaunistatud registraator
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700