19. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 trendi kontorisisustuses

Varasemast suurem roll on kontoris erinevatel abitoolidel ja tumbadel, mida saab endaga mugavalt näiteks kolleegi laua juurde aruteluks kaasa haarata. Pildil kerged Ballo istmed Humanscale’ilt.
Foto: Humanscale
Kontorid on muutumas järjest kodusemaks ja hubasemaks – kiirelt ümberpaigutatavad töökohad, nutikad toolid, reguleeritavad lauad ja moodulriiulid on kogumas populaarsust.

Äripäeva ajakiri Sisustaja tegi ülevaate järjest suuremat populaarsust koguvatest trendidest kontorites.

Autor: Siim Siigur, ELKE Mööbel

Trend 1. Tööd tehakse igal pool kontoris. Reaalne töötegemise koht ei ole enam ammu piiritletud enda töölauaga. Seetõttu pööratakse avatud kontorite sisustamisel järjest rohkem tähelepanu sellele, et tööd saaks mugavalt ja segamatult teha ka puhkenurgas, köögis ja koridoris. Võimalusi pakuvad selleks näiteks Framery akustilised kabiinid.
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700