29. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

18 erinäolist paika ja üle 100 võimaluse meeldejääva sündmuse korraldamiseks

Fotol Matsalu rahvuspargi privaatses mererannas asuv Algallika koolituskeskus
Meeldejääva firmasündmuse planeerimine algab kindlasti eelkõige heast ideest. Samavõrd oluline on koht, kus sündmust korraldada ja tegevused, millega osalejaid üllatada. Sekretar.ee on kokkupannud ülevaate 18 erinevast kohast, kes kokku pakuvad üle 100 erineva tegevuse ja võimaluse, kuidas sündmust eriliseks muuta. Toome siinkohal välja iga korralduskoha eripärad.

1. Uhtjärve Ürgoru Nõiariik ehedas Lõuna-Eesti looduses

Uhtjärve Ürgoru Nõiariik on privaatne koht paljude tegevusvõimalustega ning mahutab lahedalt ära nii suure kui väikese seltskonna. Nõiariigis jätkub tegevust nii suurtele kui ka väikestele.

Mahutavus:

sisemajutuskohti on keskuses 100, lisaks avar telkimisplats, kehva ilma korral saab paigutada välikatusealuse, mis mahutab kuni 200 inimest.

Võimalused:

saab laenutada paate ja kanuusid, õuealal on saunade vahele rajatud suur liivarannaga tiik. On olemas lasketiir, suitsusaun ja soome saun suure leiliruumiga, kuhu mahub korraga lavale 35 inimest. Pereürituste korral on osalejatele tasuta sissepääs 1200-ruutmeetrisesse liikluslinnakusse. Saab läbi viia šokolaadi ja trühvlite, seebi ja saunasoola ning ruunimärkide meisterdamise töötubasid. Kätt saab proovida Nõiariigi ametlikus spordialas – luuaviskes või hasarti tekitavas sportmängus disc-golf. Uue spordialana pakutakse ainsana maailmas tugitoolijalgpalli, mis on lõbus seltskonnamäng kahe kuueliikmelise võistkonna vahel.

Vaata lisainfot siit.

2. Elamusgolfikeskus CityJungle Tallinnas

Tallinnas Vabaduse väljakul on avatud Eesti esimene elamusgolfikeskus CityJungle, kus lõõgastuse elamusgolfi näol saab siduda seminaripäeva, koosoleku või tootetutvustusüritustega.

Mahutavus:

ürituste privaatseks läbiviimiseks on võimalik broneerida kogu keskus kuni 75 inimesele, mugav seminariruum kuni 20 inimesele või suurem saal kuni 40-le.

Võimalused:

elamusgolfikeskuses on 15 eriefektidega rada ja ühe golfiturniiri läbimiseks kulub 1,5-2 tundi. Ruumid on varustatud kõrgetasemelise esitlustehnikaga, lisaks hubasele baarialale saab tellida söögid ette kõrvalt asuvast eksootilisest Square Kebabist. Menüü töötatakse alati välja koostöös kliendiga.

Vaata lisainfot siit.

3. Järveveere Puhkekeskus Võrtsjärve kaldal

Ainulaadsete rookatusega palkmajadega puhkekeskus on avatud aastaringselt ning pakub põnevaid tegevusi ja silmailu nii töötegijale ja koolitustel olijatele kui ka suurematele ja väiksematele perepäeval osalejatele.

Mahutavus:

sisemajutuses on hetkel ööbimiskoht 81 inimesele, seminariruum mahutab 50 inimest, välitingimustes mahub telgi alla kuni 200 inimest. Keskuse suurim korraldatud üritus on toimunud ligi 3000 inimesega. Toitlustusvõimalus kuni 350 inimesele.

Võimalused:

lõõgastumisvõimalus saunakompleksis, kuhu kuuluvad auru-, leili- ning infrapunasaun. Väljas asuvad tünnisaun, välibassein ja mullivann. Võimalus rentida kiirkaatrit, matkapaati või laenutada aerupaati. Saab tellida meeskonna- ja seltskonnamänge, harivaid veinikoolitusi, Segway matkasid ning jahilaskmist. Naabruses asub seikluspark. Kohapeal valmib hoolikalt valitud toorainest kodune toit.

Vaata lisainfot siit.

4. Meriton Grand Conference & Spa hotell Tallinna südames

Tallinna südames asuv Meriton Grand Conference & Spa hotell pakub majutusteenuse kõrval banketi- ja konverentsiteenust, toitlustust erinevate rahvuste köökide näol ning vee- ja saunakeskuse mõnusid.

Mahutavus:

465 numbrituba, mis majutavad kuni 1000 inimest; hotellis on 14 erinevas suuruses konverentsisaali, millest suurim sobib kuni 380-le inimesele. Püstijalavastuvõtte saab korraldada hotelli teisel korrusel kuni 700-le külalisele, pidulikke õhtusööke kuni 300-le.

Võimalused:

teenuste hulk on väga lai, sest lisaks hotellitubadele ja konverentsikeskusele asuvad hotellis veekeskus, spaa, ilusalong, spordiklubi ja jõusaal. Hotelli juurde kuulub ka oma pagarikoda. Saab tellida erinevaid meelelahutuspakette ja korraldada erinevaid õpitubasid, samuti aidatakse organiseerida linnaekskursioone.

Vaata lisainfot siit.

5. Atraktsioonid pidudele Hüppa OÜ-st

Hüppa OÜ-st saab kõik lõbusa ja vajaliku erinevate sündmuste korraldamiseks. Atraktsioone renditakse meelsasti firma-, laste- ja pereüritustele üle Eesti.

Võimalused:

rentida saab batuute ja erinevate kõrgustega liumägesid ning takistusradasid. Mängude juhtimiseks saab tellida temaatilisi tegelaskujusid ja lisategevusena näomaalijaid.

Pärnus Lao tänav 11 asuvas Laserpargis saab pidada laserlahinguid üle 300-ruutmeetrisel labürintide, peidikute ja suure sillaga väljakul. Lisaks pakutakse kuuma leilisauna ning rentida saab kahte peoruumi, mis mahutavad kokku 50 inimest.

Pärnus Hospidali 3 asuval 300-ruutmeetrisel Hüppa mängumaal on populaarsed pereväärtusi hindavate ettevõtete jõulupeod ja perepäevad.

Lisaks asub Viljandis Mummiku mängutuba, kus 70-ruutmeetrisel pinnal on mõnus oma seltskonnaga sünnipäeva tähistada ja teisi koosviibimisi korraldada.

Vaata lisainfot siit.

6. Hotell Pesa Põlvas

Rohelise Võtme* hotell Pesa Põlvas, Lõuna-Eestis, sobib suurepäraselt seminaride, infopäevade, koosolekute ja konverentside korraldamiseks neile, kes soovivad koosviibimised linnamürast vaiksemasse atmosfääri viia.

Mahutavus:

hotelli avaras, valgusküllases ja 80-ruutmeetrises rõduga seminariruumis on hea internetiühendus, mugavad toolid ja kõik vajalikud vahendid. Saali saab kujundada vastavalt kliendi soovidele.

Võimalused:

lõuna- ja õhtusöögile on külalised oodatud hotelli restorani, suvisel ajal ka Päikeseterrassile. Hotell pakub lisavõimalusena päeva elavdada aktiivse seiklustegevusega öömatkadest raftisõitudeni. Kohapeal on võimalus külastada juuksurit, teha maniküüri või pediküüri. Hotelliga samas kompleksis asub ujula ja saun, läheduses asub bowlingukeskus.

Vaata lisainfot siit.

7. Naissaare Turismi- ja Puhkekeskus

Naissaare Turismi- ja Puhkekeskuse teeb kindlasti eriliseks asukoht, sest just oma looduskauni asukoha ja privaatsuse koostoimel on see koht olnud juba palju aastaid puhkajate ja suvepäevade pidamise lemmikpaigaks. Asub otse mere ääres, liivarannast vaid 50 meetrit ja Naissaare jahisadamast vaid 100 meetri kaugusel.

Mahutavus:

keskuses on 58 voodikohta, suurema hulga külaliste puhul avarad võimalused telkimiseks. Keskuse 18- ja 50-kohalised seminariruumid on varustatud traadita interneti ning kõige muu koosolekuks vajalikuga.

Võimalused:

kahetunnine kastiautoekskursioon, mille käigus tutvustatakse saare olulisemaid vaatamisväärsusi. Saarele saab ringi peale sõita elektriautodega või jalgratastega, lisaks giidi võimalus. Olemas saun, kümblustünn ja kaminaruum. Kohapeal pakutakse toitlustust.

Vaata lisainfot siit.

8. Töö ja pidu Eesti Meremuuseumis

Eesti Meremuuseumis saab pidada sisukaid seminare, korraldada väiksemaid meeskonna motivatsiooniüritusi ning pidulikke vastuvõtte kuni galaõhtusöökideni välja.

Võimalused:

Vanalinna serval asuvas Paksus Margareetas saab korraldada omanäolisi vastuvõtte ning pidusid kuni 150le inimesele. Suvisel ajal saab korraldada sündmusi Paksu Margareeta hoovis või nautida katuseterrassilt avanevat panoraamvaadet sadamale, merele ja vanalinnale.

Lennusadama kaiäärne muuseumilaev Suur Tõll on varustatud vajaliku tehnikaga ning mahutab seminari pidama kuni 20 inimest. Eraldiseisva programmina või päev läbi kestnud mõttetööle pakub vaheldust meeleolukas ja hasartne fotojaht, mille käigus leitakse ja taaselustatakse Suure Tõllu värvikirev ajalugu.

Meremuuseumi lipulaev Lennusadam, on Tallinna erilisim paik nii vastuvõttudeks, pidudeks kui ka galaõhtusöökideks, angaarid mahutavad hõlpsasti mitusada inimest. Unikaalne laekonstruktsioon loob tuhandeid võimalusi erinevateks valgus- ja helishowdeks.

Vaata lisainfot siit.

9. Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus Pärnus

Pärnus asuv Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus on populaarne lõõgastuskoht, kuid mitte ainult – hotell pakub ka suurepäraseid võimalusi seminaride, konverentside, koosolekute ja tööpidude pidamiseks.

Mahutavus:

hotell on 244-kohaline; konverentsisaal mahutab kuni 50 inimest ja kuni 15 inimese jaoks on ideaalne VIP-kompleks, kus on seminari- ja puhkeruum, saunad ning eraldi sissepääs veeparki.

Võimalused:

Tervise Paradiisi kompleksi kuuluvad 244-kohaline 4-tärni hotell, kuurortravi ja spaa-lõõgastusi pakkuv raviosakond, Eesti suurim veepark, ujula, aeroobikasaal, jõusaal, bowling, erinevad restoranid ja baarid, seminariruumid, kauplused. Töösündmuse saab edukalt ühendada lõõgastavate spaahoolitsuste, veepargi ja bowlinguga. Harivaks ja huvitavaks meelelahutuseks võimalus tellida seltskonnale veini-, õlle-, sigari- või toidukoolitus.

Vaata lisainfot siit.

10. Tervis ravispaahotell Pärnus

40 aastat professionaalset kuurortravi pakkunud Eesti suurim, kolmele tärnile vastav Tervis ravispaahotell ühendab endas unikaalsed raviprotseduurid ja spaalõõgastuse, maitsvad toidud, sauna- ja veekeskuse ning kultuuri- ja konverentsikeskuse võimalused.

Mahutavus ja võimalused:

kõige suurem on 286-kohaline teatristiilis 240-ruutmeetrine konverentsisaal. Väiksemate koolituste ja koosolekute pidamiseks sobib kauni vaatega 105-ruutmeetrine seminarisaal, kuhu mahub seminaristiilis 40 inimest ja diplomaadistiilis 32 inimest. Ümarlauasaali akendest avaneb aga ilus vaade Pärnu jõe suudmele ning see ruum sobib 16 inimesele seminari või koolituse pidamiseks. Ruum võimaldab mahutada klapplaudadega lisatoolidel veel kuni 18 inimest.

Väiksemateks ühepäevasteks kohtumisteks, koolitusteks ja nõupidamisteks on suurepäraseks võimaluseks kauni merevaatega Muuli baari „Kaptenisild“. Modernse sisekujundusega „Kaptenisild“ sobib seltskondadele, kes soovivad pidada tööka koosviibimise mõnusas privaatses atmosfääris.

Lisaks 494 voodikohaga hotellile ootab külalisi Tervises enam kui 50 erinevat kuurortraviprotseduuri ja spaalõõgastust.

Vaata lisainfot siit.

11. Algallika koolituskeskus Matsalu rahvuspargis

Matsalu rahvuspargi privaatses mererannas asub Algallika koolituskeskus, mis on loodud just koolituste, seminaride, arengukoosolekute ja meeskonnatreeningute kohaks.

Mahutavus:

suur saal, kaminasaal, söögituba ja üle 30 mugava majutuskoha võimaldavad Algallikal korraldada nii suuremaid kui väiksemaid sündmusi.

Võimalused:

Algallika keskusel on 28 hektarit mereäärset maad, kus saab jalutada mere ääres ja kadakarajal, teha sauna ja lõket, ujuda basseinis ja meres. Lisaks seminaridele, nõupidamistele ja sisekoolitustele, saab Algallikal õppida ka stressi maandamise uudseid meetodeid ja läbi viia meeskonnatööd ning isiklikku arengut edendavaid koolitusi. Algallika ümbruses on võimalused ratsutamiseks, paadisõiduks Matsalu lahel, Väinamerel ja laidude vahel ning ekskursiooniks Kesselaiule ning saab tellida meeskonnakoolitusi ning seikluskoolitusi „360 Kraadi“ koolitajatelt. Keskusesse kuuluvad õdus kaminasaal, puuküttega saun, mullivann ja väike bassein. Loodushuvilised saavad tellida giidi. Huvilistele teeb peakokk keskuse hubases köögis ka toidukoolitusi.

Vaata lisainfot siit.

12. Valma Seikluspark Viljandimaal Võrtsjärve kaldal

Valma Seikluspark on atraktiivne, pikimate laskumisliinide ning kõrgeima vaatetorniga seikluspark Eestis.

Mahutavus:

majutab kuni 90 inimest, lisaks sisesaalile on võimalik korraldada üritusi lavaga katusealusel väliterrassil kuni 150 külastajale.

Võimalused:

ATV matkad, kalepurjeka retked Võrtsjärvel, lasketiir, minigolf, täismõõtmetes tribüüniga palliväljak, vabalangemise kiik, paintballi lahingud metsas. Lastele on loodud jõukohased seiklusrajad, Tarzani laskumine, kahe teki ja laskumisega mereröövlite laev, suur õhkbatuut ja kiiged. Seikluspargis on üle 50 takistusraja, ronimisseinad, 2 km pikkune zipline laskumisliin, tarzanihüppe atraktsioon ja 24 meetri kõrgune vaatetorn. Lisaks on seikluspargis leilisaun, mille lava mahutab korraga üle 20 inimese, tünnisaun, suur mullibassein, ujumistiik ning ujumisvõimalused Võrtsjärves, samuti grillimis- ja lõkkeplatsid. Sündmuste korraldamiseks ja läbiviimiseks on seikluspargil olemas vajalik kogemus, inventar, tehnika kui ka toitlustusvõimalused.

Vaata lisainfot siit.

13. Pühajärve Spa & Puhkekeskus Otepää külje all

Lõuna-Eestis Otepää vahetus läheduses asuv Pühajärve Spa & Puhkekeskus pakub võimalust pidada koolituspäev, seminar või firmapidu Eesti kauneima järve kaldal.

Mahutavus:

hotellis on 87 kahekohalist tuba ja 12 sviiti, millest seitse on sauna ning täissein-panoraamaknag. Suurim konverentsiruum mahutab kuni 100 inimest, väiksemad ruumid on 25- ja 50-kohalised. Lisaks on hotellil 110-kohaline restoran.

Võimalused:

pärast pingutavat koolituspäeva pakub Pühajärve Spa & Puhkekeskus erinevaid võimalusi nii klassikalise lõõgastava spaapuhkuse sõpradele kui ka aktiivsemale inimesele. Aktiivset tegevust leiab näiteks ujulas, jõusaalis ja bowlingus. Saab külastada ka ilusalongi. Laenutada saab nii käimiskeppe, rulluiske kui ka jalgrattaid. Hotelli juures on tenniseväljakud ning liivarand, läheduses leidub erineva pikkusega matkaradu ning täismõõtmetes golfiväljak. Suvekuudel on kokkade hõrgutisi võimalik nautida terrassil, kust avaneb suurepärane vaade Pühajärvele. Privaatseks kohvinautimiseks sobib hästi eksklusiivne klaasseintega tornikohvik.

Vaata lisainfot siit.

14. Kallaste talu Padisel

Tallinnast vähem kui tunniajase autosõidu kaugusel asuv Kallaste talu pakub erinevate suurustega seminari- ja koolitusruumide kõrval aktiivset tegevust seikluspargi, lasketiiru, meeskonnamängude, meisterdamise ja täispika discgolfi raja näol.

Mahutavus ja võimalused:

sauna ja kaminaga tareke Ella mahutab kuni 20 inimest (suvekuudel kuni 30). Peamajas asuv peosaal mahutab kuni 60 inimest. Avar väliterrass pakub lahedat peoruumi kuni 120-le inimesele. Koos peamaja saaliga mahutab palkidest terrass kuni 150 inimest. Sisemajutust pakutakse kuni 70 inimesele. Lisaks on talumaal piisavalt ruumi telkijatele.

Kallaste talu juurde kuulub ka Kloostri jõe kaldal asuv Kalju-lava, mis on tore koht suuremate suveürituste ja kontsertide läbiviimseks. Istepinke on laululava juures kuni 600 inimesele ning kokku on ruumi kuni 1000 pealtvaatajale.

Vabaks ajaks leidub palju tegevust ja meelelahutust. Näiteks Padise Seikluspargi külastus sobib hästi ekstreemseks, meeskondlikuks ja mõnusaks äraolemiseks sõprade või töökaaslaste seltsis. Koostööpartnerite abil pakutakse räätsamatka rabasse, süstasõitu jõel, saani- ja kalessisõitu ning hobumatku, paintballivõistlust ja ATV-safarit. Samuti saab end ja oma meeskonda panna proovile tasakaalu nõudvas tünnisõidus, vabalangemises ehk Tarzani hüppes või metsas toimuval 3-4-tunnisel üleelamise baaskursusel. Tubaste tegevustena pakub Kallaste talu välja erinevaid töötube. Lastele on ehitatud mänguplats. Ujumisvõimalused on tiigis ja jões.

Vaata lisainfot siit.

15. Lainela puhkeküla Käsmus

Käsmus asuv Lainela puhkeküla on suurepärane võimalus privaatsete sündmuste korraldamiseks. Seal on leidnud aset paljude asutuste suvepäevad ja seminarid.

Mahutavus:

puhkeküla suudab võõrustada kuni paarituhandelist rahvahulka. Sisemajutust pakutakse ligi 200 inimesele. Piisavalt ruumi on ka telkijatele.

Võimalused:

lisaks majutus- ja seminariruumidele on Lainelas olemas kõik suvepuhkuseks vajalik: 300 meetrit rannajoont, saalid, saun, kohvik, pallimänguplatsid, baar-kohvik, kiigeplats, grillimisvõimalused, tasuta wifi, mõnus seene- ja marjamets. Rand on viieminuti jalutuskäigu kaugusel. Võimalus on jalgrattaid rentida. Vahetus naabruses on tenniseväljakud.

Vaata lisainfot siit.

16. Viimsi SPA Tallinna külje all

Viimsi SPA pakub originaalset võimalust ühendada koosolek või firmasündmus lõõgastava spaanaudinguga ainult täiskasvanutele mõeldud saunakeskuses SPA18+, filmielamusega ühes Eesti moodsaimas kinos Viimsi Kino või meeleoluka õhtuga stiilses inglise pubis Black Rose.

Mahutavus:

Viimsi Kino ja Konverentsikeskuses on neli tipptehnoloogiaga varustatud kino- ja konverentsisaali, mis mahutavad teatristiilis 80, 86, 110 ja 134 inimest. Lisaks veel kuni 80-kohaline loomuliku päevavalgusega saal ning kuni 20 inimesele mõeldud privaatne ümarlauaga seminariruum. Viimsi SPA saunakeskus mahutab kuni 300 külastajat. SPA18+ mahutab kuni 99 külastajat. Black Rose Pubi on 170-kohaline. Suvisel ajal on Black Rose esisel alal 72-kohaline päikesevarjudega väliterrass koos purskkaevuga. Hotellil on on 110 numbrituba.

Võimalused:

lõõgastus eksklusiivses spaas SPA18+ ja õhtusöök stiilses inglise pubis Black Rose või Viimsi SPA restoranis; kogu Viimsi SPA saunakeskuse rent kuni 300 inimesele hilisõhtuseks stiili- või firmapeoks koos DJ-ga; privaatne filmiseanss Viimsi Kinos sellele järgneva spaakülastuse või õhtusöögiga pubis Black Rose; koosolek seminariruumis/konverentsisaalis koos sellele järgneva ajurünnakuga saunakeskuses; meeleolukas personaalne rühmatreening saalis või sportbasseinis koos lõõgastusega spaas; päevaspaa koos Viimsi SPA saunakeskuse külastusega, hoolitsustega Ilu- ja Tervisekeskuses ning lõunasöögiga, premeerimaks tublisid töötajaid.

Vaata lisainfot siit.

17. Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus Pärnumaal

Pärnumaal Tori vallas asuv Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskus pakub suurepärast võimalust pidada seminare, koosolekuid ja tähistada tähtpäevi värskes valminud seminarikeskuses.

Mahutavus:

keskuse alumine suur saal mahutab 100 ja teise korruse kahest ruumist üheks ühendatav saal kuni 120 inimest. Ligipääs on ka liikumispuudega inimestele. Majutuspinda on 18 tuba ehk ca 44 voodikohta (lisavoodite võimalus). Lisaks on keskuses laagriplats telkidele.

Võimalused:

puhkekeskus pakub võimalusi hobumatkadeks Tori hobustel, giidiga ekskursioone Soomaale, Tori põrgusse ja kirikusse, kannuumatku jõel, seiklusmatkajatele metsamänge, viburada, loodustundmise ja käsitöötunde, GPS-orienteerumist ja teematubasid. Lastele on olemas mänguväljak.

Vaata lisainfot siit.

18. Nelijärve Puhkekeskus

Nelijärve Puhkekeskus on suurepärane koht suve- ja talvepäevade, suurte seminaride või koolituste korraldamiseks. Nelijärve asub Aegviidu vallas, Piibe maantee ääres. Tallinnasse on maad 65 km, Tartusse 130 km ja Rakverre 60 km. Nelijärvel on ka hea ühistranspordiühendus, sest Nelijärve rongijaam asub vaid poole kilomeetri kaugusel.

Mahutavus:

majutust kuni 300 inimesele, erinevaid seminari- ja peosaale kuni 250-le. Kokku on keskuses 11 erineva suuruse ja võimalustega saali. Ööbima mahub aastaringselt kuni 300 inimest, millele lisandub suvel suur telkimisala. Suvehooajal toitlustatakse korraga kuni 1000 inimest.

Võimalused:

loodus- ja safarimatkad, talvisel ajal tõukekelgu- ja räätsamatkad, meeskonnamängud alates filmifestivalist, maastikumängust ja fotojahist kuni aardejahi ja raharallini välja. Samuti saab harrastada off-road seiklust, diskgolfi, veesõidukite meisterdamist ja raftirallit. Neid pakutakse nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Lõõgastust pakuvad saunad, mis asuvad vaid mõne sammu kaugusel järvest. Järvel saab lisaks kala püüda, paadi või vesirattaga sõita ning lastele on avatud veeliumägi. Jalgrataste või tõukeratastega saab sõita mööda kergliiklusteed või Presidendi matkarada Aegviidu või Jäneda poole. Talvel soodsatel ilmastikuoludel on järvejääle rajatud liuväli ja lumises metsas hooldatud klassika- ja vabastiilis suusarajad.

Vaata lisainfot siit.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700